Özdilek

Aşayiş

Bariyere çarpan otomobil, ters döndü

Kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki beton bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. yaklaşık 50 metre sürüklenerek ters döndü.

22 Kasım 2017 Saat: 10:13
Bariyere çarpan otomobil, ters döndü
Bariyere çarpan otomobil, ters döndü

Başiskele İlçesi D-130 karayolundan İzmit istikametine seyir halinde olan Ali Erden Gümüş idaresindeki 41 AE 486 plakalı otomobil, Yuvacık Sapağı mevkiinde bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.  Kontrolden çıkan otomobil  orta refüjdeki beton bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. yaklaşık 50 metre sürüklenen ve ters dönen otomobili görenler hemen itfaiye, polis ve 112 ekiplerine haber verdi.  Bu esnada çevredekilerin yardımıyla çıkartılan sürücü Gümüş, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken hurdaya dönen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Polis  kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat