Özdilek

Siyaset

Bar sahipleri, Sirmen’e destek verdi

Kocaeli Eğlence Yerleri ve Yatırımcıları Derneği, CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’i ziyaret ederek destek sözü verdi.

27 Mart 2014 Saat: 17:49
Bar sahipleri, Sirmen’e destek verdi
Bar sahipleri, Sirmen’e destek verdi

Kocaeli Eğlence Yerleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Vidimo Bar’ın sahibi Yusuf Ziya Tom, Moody Retro’nun sahibi Metin Alaçam, Fondeep Bar’ın sahibi Özer Kazancı, Baron Bar’ın sahibi Uzay Yıldırım, Adress Bar’ın sahibi Yaşar Kibar, Zom Bar’ın sahibi Hakan Özdemir, Barcelona Bar’ın sahibi Serkan Güyük, Şah Bar’ın sahibi Hasan Tahsin Aydınlar, Dost Bar’ın sahibi Rıza Turgut, Crash Bar’ın sahibi Güçlü Aslan, Kubi Bar’ın sahibi Kubilay Güner ile birlikte CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’i, İzmit İlçe binasında ziyaret ederek sorunlarını dile getirdi. İşletmeler olarak ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten bar sahipleri 30 Mart’tan sonra Sirmen’den çözüm beklediklerini ifade etti.


"MEKANLARDA GÜVENLİK"

Mekan sahiplerinin sorunlarını dinleyen Sefa Sirmen, “Son 10 yıldır İzmit’te sabah işe giden akşam evine dönen tek düze yaşam yaratılmak isteniyor. Oysa kent yaşamı bu değildir. Kent insanına çok seçenekli bir yaşam sunmalıyız. Biz bu sektörün desteklenmesi taraftarıyız. Yapacağımız çalışmalarda sizlerin önerilerini alacağım. Benim sizlerden tek isteğim mekanınıza gelenleri kendi çocuklarınız, kendi kızlarınız gibi görün ve güvenliklerini ona göre sağlayın. Onun dışındaki tüm gerekenleri ben yapacağım” dedi. Mekan sahipleri Sirmen’e desteklerinin tam olduğunu ifade ederek 30 Mart’ta başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat