Özdilek

Ekonomi

Balık sezonu kapanıyor

Nisan ayında başlayacak olan avlanma yasağı ile birlikte balık fiyatlarında bir artış gözlenmiyor. Ancak stoktaki balığın azalmasıyla birlikte mevcut fiyatlar artış gösterecek.

29 Mart 2014 Saat: 18:15
Balık sezonu kapanıyor
Balık sezonu kapanıyor

15 Nisan’da başlayacak olan avlanma yasağı ile birlikte balık sezonunun kapanması, balık stokları henüz doluyken bir süre fiyatlara yansımayacak. Fakat ilerleyen zamanlarda balık stoklarında azalmanın yaşanmasıyla birlikte balık fiyatlarında bir yükseliş olacak.


ŞİMDİLİK YÜKSELİŞ YOK

Balık sezonunun kapanması ve önümüzdeki günlerde balık fiyatlarının nasıl olacağı hakkında bilgi veren Şen Balık işletmesinin sahibi Muhittin Demir Türkan, “Kısa süreli zaman diliminde fiyatlarda aşırı bir artış beklemiyoruz. Fakat stoklardaki balıkların azalmasıyla birlikte fiyatlarda da artış olacak” dedi. Şu anda fiyatların gayet uygun olduğunu söyleyen Demir Türkan, vatandaşın fiyatlar uygunken balığı tüketmesini tavsiye etti.


İŞTE GÜNCEL BALIK FİYATLARI:

Hamsi: 8 lira

İstavrit: 10 lira

Levrek tanesi: 5 lira

Palamut tanesi: 2.50 lira

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat