Özdilek

Ekonomi

Balık satışında artış olacak

Ramazan ayının ilk haftasında balık satışlarının az olduğunu söyleyen balıkçı esnafı, ilerleyen günlerde balık satışlarında artış olacağını dile getirdi.

13 Temmuz 2014 Saat: 16:57
Balık satışında artış olacak
Balık satışında artış olacak

Ramazan ayının ilk haftasında vatandaş iftar sofrasında et ve tavuğu tercih edince balık tezgahlarında düşüş meydana gelmişti. “Vatandaş iftar sofrasında et ve tavuğu tercih ediyor. Bu yüzde balığa fazla ilgi yok” diyen balıkçı önümüzde ki hafta balık satışının artacağını söyledi.


ARTIŞ OLACAK
Balık satışlarını değerlendiren Rizeli Kardeşler’in Mehmet Balcı, "Ramazan'dan önceki balık satışları ile Ramazan'dan sonraki balık satışları arasında fark yok. Şu anki satışlarımız da fena değil. Vatandaş iftar sofrasında et ve tavuğu tercih ediyor. Bu yüzde balığa fazla ilgi yok ama genelde Ramazan ayının ilk haftası tezgahlara çok ilgi olmaz önümüzdeki haftadan itibaren satışların canlanacağını tahmin ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

Tezgahlardaki balık fiyatları şöyle:
Çipura: Tanesi 5 lira
Hamsi: Kilosu 8 lira
Levrek: Tanesi 5 lira
Mezgit: Kilosu 10 lira
İstavrit: Kilosu 15 lira
Somon: Kilosu 15 lira

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat