Güncel

Bakan Yardımcısı Erdem: Kocaeli bizi umutlandırıyor

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın konuğu olan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, eğitim anlamında Kocaeli’nde başarılı çalışmaların yapıldığını kaydederek,“Kocaeli ve İzmit’e baktığımızda bizleri umutland

10 Ekim 2013 Saat: 16:08
Bakan Yardımcısı Erdem: Kocaeli bizi umutlandırıyor
Bakan Yardımcısı Erdem: Kocaeli bizi umutlandırıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tablet dağıtım programına katılmak üzere ilimize gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ’ın da konuğu oldu. Ziyarette konuşan Erdem, Nevzat Doğan ’ın milletvekili olduğu dönemlerde birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi. Başkan Doğan ise, Erdem’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, milli eğitimin hükümetin birinci önceliği olduğuna vurgu yaparak, eğitim alanında son 10 yılda önemli gelişmeler yaşandığını söyledi.  

‘AKILLI SINIFLARIMIZ VAR’

Eğitimde yaşanan değişim ve gelişimin ülke geleceğine büyük katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Başkan Doğan “Geçmişle kıyaslandığında inanılmaz bir değişim görülüyor. Biz bunu ülke genelinde gördüğümüz gibi İzmit’te de görüyoruz. Artık İzmit’te akıllı sınıflar var. İlçe sınırlarımız içerisindeki 52 okula çok amaçlı salon yaptık. Okullar Hayat Olsun, Öğretmen Okursa Herkes Okur, gibi pek çok çalışmada İzmit Belediyesi olarak her zaman varız. Var olmaya da devam edeceğiz. Sayın Bakan Yardımcımızın buraya gelişi eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi, bizleri motive etti, gururlandırdı” dedi.

‘İZMİT’TE SEVİNDİREN TABLO VAR’

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ’ın milletvekili olarak görev yaptığı dönemde birlikte güzel çalışmalar yürüttüklerini ve Doğan’ın belediye başkanlığı dönemini de takdirle takip ettiğini ifade eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, “Türkiye’de her şey de olduğu gibi Milli Eğitim’de de önemli bir aşama kaydedildi. Savunmaya ayrılan bütçeden çok daha fazlasını eğitime harcıyoruz. Eğitime önem vermezsek, geleceğe emin adımlarla ilerleyemeyiz. Güçlü olmak istiyorsak eğitime önem vermeliyiz.  Bu açıdan belediyelerin, sivil toplum kuruluşlarının destekleri de çok önemli. Bu açıdan Kocaeli ve İzmit’e baktığımızda bizleri umutlandıran ve sevindiren bir tablo görüyoruz. Bu anlamda İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ’a çok teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat