Özdilek

Eğitim

Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel televizyonda katıldığı canlı yayında, ücretli öğretmenlere kadronun gündemde olmadığını söyledi.İSTANBUL (İGFA) -Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, tv100 canlı yayınında eğitim gündemine ili...

25 Nisan 2024 Saat: 13:05
Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil
Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel televizyonda katıldığı canlı yayında, ücretli öğretmenlere kadronun gündemde olmadığını söyledi.

İSTANBUL (İGFA) -Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, tv100 canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları cevapladı.

Bakan Tekin, öğretmen atamalarında mülakat konusundaki bir soru üzerine, "Öğretmen adayına, 'Mülakat gibi mülakat yapacağım.' derken bir deneme dersine tabi tutmak istiyorum." dedi.

Bu konuda alacakları başka önlemleri de hatırlatan Tekin, "Bu konu böyle popülarite veya popülizme kurban edilecek bir konu değil." dedi.

Bakan Tekin, soru üzerine ücretli öğretmenlere kadroyla ilgili bir konunun gündemlerinde olmadığını, engelli öğretmen atamaları konusunu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile henüz konuşmadıklarını, konuştuktan sonra açıklayabileceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat