Özdilek

Siyaset

"Bakan Işık her ilçede 7-8 puan yukarı üflüyor"

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi basın toplantısını önceki akşam parti binasında gerçekleştirdi.

26 Şubat 2014 Saat: 09:33
"Bakan Işık her ilçede 7-8 puan yukarı üflüyor"
"Bakan Işık her ilçede 7-8 puan yukarı üflüyor"

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Kuşkan, CHP’nin belediye başkan adaylarının çok önemli bir bölümünü eğilim yoklamasıyla partililer tarafından belirlenmiş olan kişiler olduğunu belirterek ilçe belediye başkan adaylarının ve büyükşehir belediye başkan adayının her ilçede her gün çeşitli programlar içerisinde olduklarını söyledi.  Adayların önemli bir gayret içerisinde olduğunu ifade eden Kuşkan, ana hedeflerinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanmak olduğunu söyledi. Kuşkan, “Bizim izlediğimiz kadarıyla büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde AKP’yi paçalarından yakaladığımızı düşünüyoruz. Seçilen başkan adaylarımız ve belediye meclis listeleri uygundur. Kocaeli’de ki seçmenlerin CHP’yi tercih edeceklerini umuyoruz” dedi. Miting hakkında açıklamalarda bulunan Kuşkan, “Miting için genel merkez tarafından belli günler tespit edilmiş. Henüz netleşmiş bir tarih değil. Kocaeli için böyle bir tarih bize iletildi. Henüz net bir hale gelmedi” şeklinde konuştu.

BAKANIN SÖYLEMLERİ HAYATA GEÇEMEZ

Bakan Fikri Işık’ın oy oranlarıyla ilgili konuşan Kuşkan, “Kocaeli’de 500 bin kişi siyasetle ilgileniyorsa 500 bin tane seçim tahmini çıkabilir, her düşünen beyin yeni şeyler çıkabilir. Bakanın söylemlerinin hayata geçebileceğini düşünmüyorum. Herkesin beyanlarına saygı duyarız. Canı öyle istemiş öyle bir beyanda bulunmuş. Bir toto tahmini yapar gibi bu işler böyle yapılmamalı diye düşünüyorum. Siyaset maddi temeller üzerine yapılır. Her ilçede 7-8 puan yukarı üflediğini düşünüyorum” dedi.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK ŞAHİBESİ

Ses kayıtlarıyla ilgili konuşan Kuşkan, “Pazartesi akşamı KYÖD’te belediye başkan adayları ve ilçe başkan adaylarıyla birlikte 21.00’da başlayıp 01.00’da biten bir toplantı yaptık. Toplantı esnasında ses kayıtları bizlere ulaştı. Eğer doğruysa bu Cumhuriyet tarihinin en büyük şahibesidir. Böylesi bir hükümetin ve başbakanın iş başında olmasını CHP olarak doğru bulmayız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat