Özdilek

Turizm

Bakan Ataoğlu’ndan KKTC’ye davet var

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İGFA’ya yaptığı açıklamada herkesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne davet ettiğini söyledi.

4 Kasım 2023 Saat: 23:35
Bakan Ataoğlu’ndan KKTC’ye davet var
Bakan Ataoğlu’ndan KKTC’ye davet var

Bakan Ataoğlu’ndan KKTC’ye davet var

Antalya’da bu yıl 5.kez düzenlenen Antalya Turizm Fuarında Kuzey Kıbrıs Turizm Bakanlığı standında görüştüğümüz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İGFA’ya yaptığı açıklamada herkesi Kuzey KıbrısTürk Cumhuriyeti’ne davet ettiğini söyledi.

“Herkesi Kıbrısa davet ediyorum”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı sayın Fikri Ataoğlu, Antalya Turizm Fuarı'nda İnternet gazetecileri Federasyonu etik kurulu başkanı ve Kocaeli Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Soner Kılıça yaptığı açıklamada, herkesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne davet ettiklerini söyledi.

“KKTC olarak bizde varız”

Bakan Fikri Ataoğlu yaptığı açıklamada, “ Bugün Antalya’dayız. Antalya'da her yıl düzenlenen, bu yılda turizm fuarının düzenlendiği bu güzel günlerde çok farklı ülkeden katılan katılımcıların yanında yer almak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak biz de varız dedik.

“Kıbrısa gelip görüp yaşamak lazım”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak tarihi zenginliğimiz, doğal güzelliklerimiz, buna benzer alternatif turizm modelleri zenginliğinin aklımıza gelen her şeyin var olduğundan bahsettiğimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sadece anlatmakla olmadığını, ilimlerin gösterilmesi ile olmadığını, reklamların yapılmasıyla hep olmadığını, bunun tek yolunun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelip görüp yaşamakla olduğunu anlatmaya çalıştık. Bundan dolayı herkesi bu anlatılan güzelim adadaki değerleri yaşayabilmek üzere herkesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat