Özdilek

Sağlık

Bağımsiz Sağlık – Sen'den sağlıktaki şiddete kınama !

BASK Kocaeli İl Temsilcisi Kocaeli Bağımsız Sağlık-Sen Şube Başkanı Sami AYYILDIZ; Dilovası 112 Acil istasyonunda çalışanların saldırıya uğramış ve darp edilmesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı

10 Ağustos 2017 Saat: 11:15
Bağımsiz Sağlık – Senden sağlıktaki şiddete kınama !
Bağımsiz Sağlık – Sen'den sağlıktaki şiddete kınama !

İşte kınama açıklaması:

SAĞLIKTA DİNMEYEN ŞİDDETİ KINIYORUZ.

BASK (Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu) Kocaeli İl Temsilcisi Kocaeli Bağımsız Sağlık-Sen Şube Başkanı Sami AYYILDIZ; 09/08/2017 tarihinde Dilovası 112 Acil istasyonunda çalışan arkadaşlarımız saldırıya uğramış ve darp edilimiş,binanın camları kırılmış ve araçlarına maddi hasar verilmiştir.

İnsan sağlığı için 7-24 çalışma esasına dayalı saniyelerin bile insan sağlığı için önemli olduğuna inanan ve bu bilinçle çalışan arkadaşlarımıza yönelik her türlü şiddeti kimden gelirse gelsin kınıyor ve naletliyorum. Sözlü şiddeti bile ağır hakaret olarak görürken böyle bir menfur saldırıyı kabül etmemiz mümkün değil.

Belirtmek isterimki; insan sağlığını herşeyin üzerinde tutarak sağlık hizmeti veren güler yüzlü, sabırlı, samimiyeti ve becerisiyle insanların en zor ve sıkıntı içerisindeyken yardım eden, destek olan Dilovası 2 Nolu 112 Acil sağlık istasyonunda yapılan saldırıyı kınıyor, saldırıyı yapan magandaların hak ettikleri cezaların verilmesini, yetkililerimizden bir an önce Dilovası 2 nlu 112 Acil sağlık istasyonu ve diğer 112 Acil sağlık istasyonlarında emniyet tedbirlerinin artırılmasını istiyorum.

Başta Dilovası 2 nolu Acil Sağlık istasyonuda çalışan arkadaşlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarımıza bir daha böyle bir saldırı olmaması dileğimle geçmiş olsun diyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat