Özdilek

Siyaset

Babacan'dan Ebrar Sitesi enkazına karanfil

DEVA Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ali Babacan, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılmak için gittiği Kahramanmaraş’ta Ebrar Sitesi'nin enkazına karanfil bıraktı.KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Sabah sa...

4 Mayıs 2023 Saat: 16:05
Babacan'dan Ebrar Sitesi enkazına karanfil
Babacan'dan Ebrar Sitesi enkazına karanfil

DEVA Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ali Babacan, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılmak için gittiği Kahramanmaraş’ta Ebrar Sitesi'nin enkazına karanfil bıraktı.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Sabah saatlerinde CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ali Öztunç ve İrfan Karatutlu’yla bir araya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kapıçam deprem mezarlığını ziyaret ederek 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı.

Mezarlıkta Kur’an-ı Kerim okundu.

Babacan, mezarlıktan sonra ekibiyle birlikte depremde çok can kaybının yaşandığı Ebrar Sitesi’ne giderek burada yaşamını yitirenlerin anısına enkaza karanfil bıraktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat