Özdilek

Aşayiş

Baba kurşununa geldi

Tartışma esnasında öfkelenen babada silahına sarıldı. Oğluna 2 el ateş açtı. Emre Erenler, babasının silahından çıkan 2 kurşun ile yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı.

1 Kasım 2018 Saat: 15:51
Baba kurşununa geldi
Baba kurşununa geldi
Kocaeli Çayıova İlçesinde ikamet eden ve  babası ile aralarında ailevi nedenlerden dolayı problemler olduğu öğrenilen  Emre Erenler(25) geçtiğimiz günlerde memleketi olan Samsun’a gitti. Burada babası  Yaşar Erenler’in yanına gider  Emre ile babası arasında  özel meseleler nedeniyle tartışma çıktı.   Tartışmada, iddialara göre Emre  Erenler,  eline aldığı bıçak ile babası Yaşar Erenler’e saldırmak istedi. Bu esnada  öfkelenen babada  silahına sarıldı.  Oğluna 2 el ateş açtı.  Emre Erenler, babasının silahından çıkan 2 kurşun  ile  yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde Emre Erenler’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Baba Yaşar Erenler ise gözlatına alındı. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası,  yaşamını yitişren Emre Erenler’in cenazesi  otopsi için adli tıp kurumuna  götürüldü. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat