Özdilek

Spor

B Grubunda istikrarlı ekipler kazandı

Birinci Amatör Küme B Grubunda sezon sonunda baktığımızda istikrarlı ekipler sezonu başarılı tamamladılar

28 Şubat 2017 Saat: 11:17
B Grubunda istikrarlı ekipler kazandı
B Grubunda istikrarlı ekipler kazandı

Diliskelesi hedefe ulaştı

Birinci Amatör küme B Grubunda Diliskelesi sezon öncesi kurduğu güçlü kadro ile ligin en büyük favorisi olarak başladığı ligde istikrarlı mücadelesi sonucunda sezonu şampiyon olarak tamamlayarak hedeflerine ulaştılar. Uzuntarla ekibi İkinci Amatör Kümede şampiyon olduğu kadroyu bozmayarak istikrarlı mücadelesine devam ettiler. Sezonun sonuna kadar şampiyonluğu kovaladıkları ligde sezonu ikinci olarak tamamlayarak Play-off grubuna kaldılar. Uzuntarla ekibi ara transfer çalışmalarında kadrolarını güçlendirerek Play-off başarılı olarak isimlerini Süper Amatör Kümeye yazdırmak istiyorlar. Bağçeşme ekibi sezona şampiyonluk parolasıyla başladılar. Kadrolarını şampiyonluk hedefiyle güçlendirdiler.Bağçeşme ekibi sezona iyi başladılar. Sefa’nın askere gitmesi ve Gökhan’ın uzun süreli sakatlanması sonucunda bocaladıkları ligi üçüncü tamamlayarak Play-off grubuna kaldılar. Bağçeşme ekibi de ara transferde eksik mevkilerine yaptığı transferlerle Play-off iddialı başlayacaklar.

İstediklerini alamadılar

B Grubunda sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve kadrosunu güçlendiren Taşköprü sezon sonunda hedefine ulaşmayarak hayal kırıklığı yaşayan ekip oldu. Taşköprü ekibi yönetimi mutlaka yeni sezonda bu sezon yaptıkları hataları yapmayacaklardır. Çayırova Fatih ekibi sezona iyi başlamasa bile ligin ikinci yarısında başarılı çıkışlarıyla sezonu üst sıralarda tamamlayarak gelecek sezona iyi sinyaller verdiler. Tayfunspor sezona çok kötü başladılar. Bütün spor kamu oyu küme düşer dediği Tayfunspor çok iyi çıkış yakalayarak aldığı başarılı sonuçlarla ligi beşinci tamamlayarak başarılı bir sezona imza attılar. Bahçecik ekibi de sezona şampiyonluk parolasıyla başladılar. Uzun süre iyi giden ekip sezon sonuna doğru aldığı başarısız sonuçlar neticesinde son iki haftaya sıkıntılı giren Bahçecik ekibi son iki müsabaka için transfer yaparak kümede kaldılar. Bahçecik yönetimi bu sezondan kendilerine mutlaka iyi bir ders çıkarmışlardır.

Üçtepe ve Bekirdere kümede kaldılar

Birinci Amatör Küme B Grubunda genç kadrosuyla başarıyı yakalamka isteyen Bekirdere sezona iyi başlasa bile A takımda ve U-19 kadrolarında oynayan futbolcuların maç trafiğini kaldıramamaları nedeniyle Bekirdere sezonun son müsabakasında kümede kalmayı başardı. Bekirdere yönetimi gelecek sezon mutlaka iki kategoride oynayacakları için kadrolarını mutlaka geniş tutmaları gerektiğini biliyorlar. Üçtepe ekibi sezona kısıtlı kadroyla başlamalarının faturasını nerdeyse küme düşerek ödeyebilirlerdi. Üçtepe futbolcuları özverili mücadelelerinin sonucunda kümede kalmayı başardılar. Üçtepe yönetimi gelecek sezon nasıl bir ekip kuracakları merak ediliyor. Çayırtepe ekibi ligde kendi yağı ile kavrulan ekip küme düşme üzüntüsü yaşadılar. Çayırtepe eklibi alt yapı çalışmalarına önem verdikleri için gelecekte mutlaka yeniden Birinci Amatör Kümede sağlam temeller atarak geleceklerine eminler. Halıdere ekibi ise sezon içinde ve sezonun sonuna kadar istikrasız mücadelenin faturasını küme düşerek ödediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat