Özdilek

Kültür/Sanat

Azerbaycanlı Turan Akiloğlu ilk kitabını yazdı

Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelip Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören ve aynı zamanda tiyatro oyuncusu olan Turan Akiloğlu, ilk kitabını çıkardı.

27 Eylül 2017 Saat: 08:34
Azerbaycanlı Turan Akiloğlu ilk kitabını yazdı
Azerbaycanlı Turan Akiloğlu ilk kitabını yazdı

Azerbaycan’dan Türkiye’ye eğitim için gelen, Kocaeli Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Turan Akiloğlu, “Kağıdın Üçüncü Yüzü” kitabını çıkardı. Azerbaycan Türk’ü olan Akiloğlu, üniversite eğitimi için geldiği Türkiye’de kendi değimiyle zihninde yıllardır olgunlaşmakta olan meyveleri toplamaya karar vermiş ve bu kitabını kaleme almış. Hikaye intikam acizliğine ve hayatin içinden düşünmemiz gereken bazı noktalara gönderme yapıyor.

 Kocaeli üniversitesi çok şey kattı

Kocaeli Üniversitesi mezunu olan Turan Akiloğlu kitap ile ilgili bilgi verirken, “kitap aslında benim  Türkiye’de yaşadığım birçok şeyin sonucudur. Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gördüm. Kocaeli Üniversitesi hayatıma çok şey kattı. Bu kitap bu günlerimin bir ürünüdür. Kitap yayınlandıktan sonra çok sayıda kişiye ulaştı. Sosyal medya üzerinden çok iyi tepkiler alıyorum. Bu anlamda tüm okuyucularıma teşekkür ediyorum” ifadelerinde  bulundu. Okuyucular, Kağıdın Üçüncü Yüzü’ne  D&R, Idefix, Kitap Yurdu gibi tüm satış noktalarından ulaşabilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat