Özdilek

Güncel

Azerbaycan’dan Karaosmanoğlu’na Davet ve Tebrik Var

Azerbaycan Diasporadan Sorumlu Devlet Bakanı Nazim İbrahimov, İbrahim Karaosmanoğlu’nu tekrar Belediye Başkanı seçilmesini tebrik etti ve Azerbaycan’a daveti için bir mektubu gönderdi.

6 Mayıs 2014 Saat: 17:49
Azerbaycan’dan Karaosmanoğlu’na Davet ve Tebrik Var
Azerbaycan’dan Karaosmanoğlu’na Davet ve Tebrik Var

Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar aracılığıyla gönderilen mektup’ta Azerbaycanlı Bakan Nazim İbrahimov, yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Karaosmanoğlu’nu tebrik ederek, ülkeler arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesi yönünde yaptığınız başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyoruz, diye yazıyor.

Bakan İbrahimov mektubunda, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı gibi Türk dilli halklar arasında birlik ve dayanışmanın sağlanmasındaki yaptığınız katkılara ve Kocaeli Seka Park Azerbaycan Kültür Evi’ne verdiğiniz desteklerinizden ötürü teşekkür ediyor.

Azerbaycanlı Bakan daha sonra, Başkan Karaosmanoğlu’na gelecek faaliyetinde başarılar dileyerek Eylül-Ekim aylarında uygun bulacağı tarihlerde Azerbaycan’a resmi ziyarete davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat