Özdilek

Güncel

Aysun Kılınç Yuvacık yol şikayeti

Başiskele belediye başkan adayı Aysun Kılınç soruyor,Yuvacık Galip Erenoğlu Caddesi ile Hürler Caddesi arasındaki kalan yaklaşık 5-6 km uzunluğundaki yolun üç yıldır neden tamamlanamadı!

24 Ocak 2014 Saat: 15:10
Aysun Kılınç Yuvacık yol şikayeti
Aysun Kılınç Yuvacık yol şikayeti

Başiskele belediye başkan adayı Aysun Kılınç'ın Yuvacık sırtlarındaki evinde bir araya gelen CHP il çevre ve sağlık komisyonu üyeleri Müzeyyen Topçu Tan, Nuriye Kazaner, Birsel Yalgı , Perihan Evren, ilçe başkanı Sezai Solak, ilçe yönetiminden Ünal Çelik ve İlçe kadın kolları başkanı Sevim İslamoğlu hep birlikte Yuvacık Galip Erenoğlu Caddesi ile Hürler Caddesi arasındaki kalan yaklaşık 5-6 km uzunluğundaki yolun üç yıldır neden tamamlanamadığını Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a sordular.

Belediye olarak bölgeye otobüs hattı konulduğunu fakat yolların ulaşıma isim vermemesi sonucu hat otobüslerinin çalışmaması sonrası bölge halkının mağdur edildiğini iddia eden CHP Başiskele Başkan Adayı Aysun Kılınç, "Yuvacık Panorama ve Yuvacık Evlari ile bu bölgedeki tüm siteler ile TOKİ evleri sakinleri kendilerine yaşatılan yol eziyetinden son derece sıkıntılı ve mağdur. Biz evlerimizi sat alırken bu yolun en kısa sürede bitirileceğine dair sözler verilmesine rağmen, üç yıldır başladığından farklı olmayarak yazın toz ve kışın da çamur içinde kullanılıyor. Bu bölge halkının otobüs hatları çalışmadığı için eğer aracı da yoksa yolun tamamını yürüyerek gecmek zorunda kalıyoruz.

Doğalgaz geldiği haberleri yalan

Doğalgaz Doğantepe'ye kadar geliyor haberlerini yerel gazetelere yaptıkları haber servisleri ile açık açık söylemelerine rağmen icraatta ortada yol ve doğalgaz falan yok. Doğantepe orta mahalleye kadar gelen gaz doğantepe'nin tamamına gelmiş değil. Hala Doğantepe'nin büyük bölümünde doğalgaz bulunmamaktadır. Bir çok sitede LPG yakılmaktadır. Külliyen yalan oldular. Yapamayacaklar a başlamasınlar ya da başlayınca bitirsinler. Üç gün çalışıp bir ay çalışmama, bir hafta çalışıp iki ay çalışmamaklar bize eziyet olarak dönmektedir. Hatta eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı da panorama evlerinde oturup aynı eziyeti o da yaşamaktadır" şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat