Özdilek

Siyaset

Aysun Kılınç, gazi ve şehit derneği ile kahvaltı etti

CHP Başiskele Belediye başkan adayı Av. Aysun Kılınç ve ilçe başkanı Sezai Solak ile ilçe yönetiminin katkılarıyla gazilerimize ve şehit yakınlarına ilçe binasında bir kahvaltı verdiler.

25 Ocak 2014 Saat: 13:54
Aysun Kılınç, gazi ve şehit derneği ile kahvaltı etti
Aysun Kılınç, gazi ve şehit derneği ile kahvaltı etti
Yaklaşık 40 kadar gazı, gazı yakını ve şehit aileye yakınları katılırken, kısa bir konuşma yapan İlçe Beleriye başkan adayı Aysun Kılınç, "Sizler yani gazı ve şehit yakınları ile Gazi'ler sayesinde biz bugün rahat ve huzur içinde, kimsenin boyunduruğu altın olmadan yaşıyoruz. Gidip soralım evinden bir tane kurtuluş savaşı şehidi çıkmayan aile var mıdır? Bizler o şehitlerin, vatanı için canını vermiş olanların yüzücüyü hürmetine yaşıyoruz. Ne zaman isterseniz partimize gelerek sorunlarınızı anlatabilir ve problemlerinizin çözümü için bizlerden destek talep edebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Şehit yakını olan Fazıl Topçu, siyasileri topa tuttu.

Oğlunu teröre kurban veren Gazıl Topçu, "Bu cennet vatana canını verenlerden biri de benim oğludur. Teröre kurban gitmiştir. Ama bazı siyasiler, terör şehidi, görev şehidi, terör mağduru gibi ayrımlar yapıyorlar. Yalnız unuttukları birşey var bugüne kadar şehit ailesi olarak bizlerin daha ne kapısı ne de telefonu çalmıştır. Ilgisizlik ve alakasızlık diz boyudur. Kimse bizim adımıza konuşmasın ve birşeyleri üstlenmesin. Allah onları nasıl buluyorsa öyle yapsın" dedi.

Kıbrıs gazisinden siyasilere ağır sözler

Kıbrıs gazisi olan Selahattin Korkmaz, "Bizleri bir çok etkinliğe çağırıp konu mankeni yapanlara sesleniyorum. Bizim sorunlarımızı bile ve dinleyen yok. Kimsenin bizi taktığı da yok. Bize insan muamelesi yapmayı çok uzun süre önce bıraktılar zaten. Problemlerimiz ve sorunlarımız diz boyu ama ilgilenen nehir getire. Bize söz verip vaziyet bulunanlar bizlerle resim çektirip görüntü aldırıyor sonra ortadan kayboluyorlar" şeklinde ağır bir konuşma yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat