Özdilek

Siyaset

Aysun Erenkaya adaylık başvurusunu yaptı

CHP İzmit İlçe Örgütü’nde partinin her kademesinde görev yapan ve kendisine efsane belediye başkanı Leyla Atakan’ı örnek alan Aysun Özcan Erenkaya ilçe binası önünde resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı

31 Temmuz 2013 Saat: 11:22
Aysun Erenkaya adaylık başvurusunu yaptı
Aysun Erenkaya adaylık başvurusunu yaptı
Belediye başkan aday adayı ve meclis üyeliği başvurularında büyük yoğunluk yaşanan CHPİzmit İlçe Örgütü`nde partinin her kademesinde görev yapan ve CHP`nin efsanevi belediye başkanı Leyla Atakan`ın yolunu takip eden Aysun Özcan Erenkaya ilçe binası önünde resmi belediye başkan aday adaylığı başvuru dosyasını ilçe başkanı Selman Yıldırım`a teslim etti. Erenkaya`ya kadın belediye başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ile Hakan Tanta, Cüneyd Öztürkçügil  ve partililer eşlik etti.
 
Aysun Özcan Erenkaya`nın eşi İsmail Hakkı Erenkaya çocukları Başar ve Barışcan da hazır bulundu.  Yerel seçimlere 8 ay kala CHP`nin aday adaylarını belirlemeye başladığını hatırlatan ilçe başkanı Selman Yıldırım,  başvuru yapan ve başvuru için dosya alan aday adaylarının sosyal demokrat bir anlayışı İzmit`e hakim kılmak için yola çıktıklarını söyledi.  Yıldırım, partinin her kademesinde kadın örgütlerinde görev alan Aysun Özcan  Erenkaya`ya çıktığı yolda başarılar diledi.

İzmit`i bugüne kadar hep erkeklerin yönettiğini ve İzmit`in halinin ortada olduğunu ifade eden Aysun Özcan Erenkaya, İzmit`e artık bir kadın elinin değmesi gerektiğini söyledi. Partililerinden dağılan İzmit`i toparlamak için yetki isteyen Erenkaya, aday gösterilmesi halinde seçimi kazanmada hiçbir tereddüt yaşamayacağını ifade etti. Erenkaya, güler yüzlü ve herkesi kucaklayan bir anlayışla belediye başkanlığı yapacağını İzmit`e çeki düzen vereceğini kaydetti.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat