Özdilek

Aşayiş

Aynı yerde, yine trafik kazası !

Halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan,Santral rampasında meydana gelen kazalar gazete manşetlerine taşınırken,şimdiye kadar her hangi önleyici tedbir alınmaması Kentin gündemini meşgul ediyor.

3 Ekim 2017 Saat: 10:18
Aynı yerde, yine kaza!
Aynı yerde, yine trafik kazası !

İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı’nda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası  İddialara göreşu şekilde gelişti.  sabah 08:00 sularında  şantiye alanından geldiği ve boş olduğu öğrenilen  Tugay İ. İdaresindeki  41 DG 549 plakalı  boş midibüs, bilinmeyen bir nedenden dolayı  rampadan aşağı indiği esnada kontrolden çıktı.  Bariyerlere çarpan araç daha sonra  kendisi ile aynı istikamette bulunan 3 ayrı  araca çarptı ve yoldan çıkıp tekrara bariyerlere çarparak durdu. Kazayı gören bölge sakınleri hemen polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri  hemen araç sürücüsü Tugay İ’yi alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı.   Olayda başka yaralanan olmazken  midibüsün çarptığı 3 araçta maddi hasar meydana geldi.  Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması sonrası polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, midibüsün kullanan sürücünün ehliyetinin  aracı kullanmaya  yetersiz olduğu öne sürüldü. Daha önce meydana gelen trafik kazalarında duvarlarına araçların çarptığı ve bir keresinde  bir vincin  içeri girdiği  Santral Aile Sağlık Merkezi çalışanları, yaşanan bu kazada da oldukça büyük korku yaşadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat