Özdilek

Ekonomi

Ayışığı’da 4 farklı konut tipi bulunacak

Kent Konut tarafından Yuvam Akarca’daki Yıldız Konutları’nın yanında yapılacak Ayışığı Konutları’nın ihalesi gerçekleşti

25 Mart 2014 Saat: 13:14
Ayışığı’da 4 farklı konut tipi bulunacak
Ayışığı’da 4 farklı konut tipi bulunacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kent Konut’un yapacağı Ayışığı Konutları’nın ihalesi, Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki Kent Konut binasında gerçekleştirildi. Yuvam Akarca’da başlayacak inşaat, Yıldız Konutları’nın hemen yanında, Mopaş Alışveriş Merkezi’nin ise hemen önünde bulunuyor. Kente yeni bir soluk kazandıracak projede 4 farklı konut tipi bulunacak.

 

34 DAİRE YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapılacak Ayışığı Konutları’nda 34 adet daire bulunacak. Proje içerisinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks olmak üzere 4 farklı konut tipi yer alacak. Konutlarda çocuk oyun alanı ve açık otopark da bulunacak.

 

İHALEYE 2 FİRMA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut binasında gerçekleştirilen ihaleye iki firma teklif verdi. En yüksek teklif 5 milyon 950 bin TL ile Gelişim Yapı’dan, en düşük teklif ise 5 milyon 752 bin TL ile Şifa İnşaat’tan geldi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat