Özdilek

Siyaset

AYGÜN’DEN AK GENÇLERE VEDA

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevinden Milletvekili aday adayı olmak üzere istifa edecek olan Zeki Aygün İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine veda etti.

Haftalık olağan şekilde gerçekleşen İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Zeki Aygün gençlere veda etti.

VEDA KONUŞMASI YAPTI

Aygün gençlere yaptığı konuşmada İl Başkanlığı süresince birlikte çalıştığı AK Gençlere teşekkür etti. Aygün gençlere “ Ben sizden ayrılmak üzere burada değilim. Sadece farklı kulvarlarda partimizde hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz gençler ile birlikte çalışmalarımızı bugüne kadar beraber yürüttük. Altı seçimi sizlerle beraber geçirdik. Bana ve partimize verdiğiniz destek için teşekkür ederim” dedi.

AZAK “YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

Zeki Aygün’ün konuşmasının ardından söz alan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Ercan Azak ise yaptığı konuşmada “İl Başkanımız ile başarılı günlerimiz oldu. Dürüstlüğü ile ön plana çıkmış kişiliğini çok seviyoruz. Bundan sonrada aldığı bu karar ile yolunun açık olmasını diliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat