Özdilek

Siyaset

Aygün takip etti, yaptırdı

AKP’lilerin sıkça uyguladıkları bir taktik var. Vatandaşa önce eşeğini kaybettiriyor. Sonra o eşeği buldurup, sevindiriyorlar.

9 Ağustos 2013 Saat: 09:11
Aygün takip etti, yaptırdı
Aygün takip etti, yaptırdı

Sitelerin sokak aydınlatması konusunda da böyle oldu. Elektrik dağıtımının özelleştirilmesinin ardından özel firmalara kıyak olsun diye, site içi sokak aydınlatmalarının bedeli o sitelerde yaşayan vatandaşların üzerine bırakıldı. İlimizde Sedaş, vur deyince öldürdü. Özel siteler için, çevresi duvarlarla çevrili siteler için karar doğru olabilirdi. Ama ilimizde Sedaş; Gündoğdu bölgesindeki kalıcı konutların bile sokak lambalarını kapatmıştı.

Kocaeli milletvekili Zeki Aygün, bu yanlışlığın düzeltilmesini üzerine vazife edindi. Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanı ile görüştü, vatandaşın mağduriyetini anlattı. Bakanlık yanlış uygulanan yönetmeliği değiştirdi. Zeki Aygün, yeni yönetmeliğe uygun uygulama için de takipçi oldu. Bayram öncesi en azından Gündoğdu, Malta Mahallelerinde kalıcı konutlar bölgesi içindeki sokak aydınlatmaları yeniden yanmaya başladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat