Özdilek

Siyaset

Aygün Gebze İstasyon Mahallesinde pazar turunda

Ak Parti Gebze SKM Programı kapsamında düzenlenen programda; AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte İstasyon Mahallesi’nde pazar turuna çıktı.

26 Kasım 2013 Saat: 13:12
Aygün Gebze İstasyon Mahallesinde pazar turunda
Aygün Gebze İstasyon Mahallesinde pazar turunda

Ak Parti Gebze SKM tarafından düzenlenen İstasyon Mahallesi programı kapsamında; AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Ak Parti Gebze SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Ak Parti İstasyon Mahalle Başkanı ve Ak Partili yöneticilerden İstasyon çıkarması yapıldı.  Hasan Ağa Caddesi üzerinde kurulan pazar pazarına uğrayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Ak Partili ekip, Pazar esnafına hayırlı işler temennilerini iletti.

 

İSTASYON KENTİN VİTRİNİ 

Pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Aygün  pazara alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini alan Milletvekili Zeki Aygün, asrın projesi Marmaray’ın tamamlanması ve İstasyon Bilim Sanat Merkezi’nin hizmete girmesiyle İstasyon’un kabuk değiştireceğini dile getirdi. Hızla değişen İstasyon’un zamanla, marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Gebze’ye yakışır modernlikte bir vitrini haline geleceğini de sözlerine ekledi.

İstasyon Mahallesi pazar ziyareti sonrasında; mahalle esnafını da ziyaret eden ekip; sonrasında mahallede hasta ziyaretinde de bulundu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat