Özdilek

Güncel

“Aydınlık Mahallesindeki Parkta Çocuk Oyun Grupları Yenilendi”

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

6 Şubat 2018 Saat: 08:10
“Aydınlık Mahallesindeki Parkta Çocuk Oyun Grupları Yenilendi”
“Aydınlık Mahallesindeki Parkta Çocuk Oyun Grupları Yenilendi”

Aydınlık mahallesi Zafer Cami yanında bulunan çocuk oyun parkında vatandaşların talebi üzerine oyun grupları yenileyen ekipler, çocukların güvenli ve sağlıklı ortamlarda bulunması yönünde çalıştıklarını vurguluyor.

Kandıra’da eksiklikler bir bir gideriliyor. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aydınlık  mahallesi Zafer Cami yanında bulunan çocuk parkındaki oyun gruplarını yeniledi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Merkez ve çevre mahallelerimizde park ve oyun grubu çalışmalarımız devam edecek. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla birlikte vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı ortamlarda büyümesi, ailelerin dinlenecekleri, temiz hava alabilecekleri alanları oluşturmak için çalışıyoruz “dedi.

96 mahallesi bulunan Kandıra’da sürdürülen yol yapım, onarım, parke ve çevre düzenleme hizmetlerini sunan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki sosyal yaşam alanlarını arttırmaya yönelik çalışmaların süreceğini belirtti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat