Özdilek

Siyaset

Ayaz'a Serdar'da davul zurna eşliğinde karşılandı

Yenidoğan Serdar Mahalle sakinleriyle bir araya gelenn AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, mahalle sakinleri tarafından davul zurna eşliğinde, meşalelerle ve slogan atarak karşıladı.

25 Aralık 2017 Saat: 21:09
Ayaza Serdarda davul zurna eşliğinde karşılandı
Ayaz'a Serdar'da davul zurna eşliğinde karşılandı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, mahalle buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Her akşam bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ayaz ve beraberindekiler, son olarak Yenidoğan Serdar Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Düzenlenen programa İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, eski Meclis Üyesi Erkan Aksoy, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri  ve mahalle temsilcileri katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda, talepler dinlendi ve mahallede yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Meşalelerle karşılandı

500'ü aşkın vatandaşın katıldığı programın girişinde İlçe Başkanı Hasan Ayaz'ı davul zurna eşliğinde, meşalelerle büyük bir coşku ile karşılayan mahalle sakinleri, 'Serdar Seninle Gurur Duyuyor, Başkan Nerede Biz Oradayız, Hasan Ayaz' sloganları attı. Programda aynı zamanda Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, mahalle sakini kadınlarla bir araya gelerek, onlarla saohbet etti ve taleplerini dinledi.

'Enerjiniz bize güç veriyor'

Yenidoğan ve Serdar Mahallelerimizin, her zaman reisimizin yol arkadaşlığını en güzel şekilde yapmış, bunun içinde her zaman gereken özveriyi göstermiştir. Sizin gücünüzü, verdiğiniz enerjiyi hiç bir zaman unutmadık. Bu enerji bize artı değer kattı. Kongremizde de farkınızı ve tüm güzelliğinizi ortaya koydunuz. Allah sizlerden razı olsun. Biz biriz, bütünüz, biz Türkiye'yi ayağa kaldıran liderin, Recep Tayyip Erdoğan'ın askerleriyiz.

'Avrupa bizden korkuyor'

Dün bizi adam yerine koymayan Amerika ve Avrupa bizden korkar hale geldi. Kolay değil. Türkiye'nin başında olan lider ve onun arkasında olan bizler her zaman onun arkasında mesafe katettik ve dünya 5'ten büyüktür dedik. Bizler atalarımızdan gelen güç, onlardan gelen insancıl, merhametli yönetim şekilleriyle biz artık 'Yeter söz milletin, yeter zulmün, zalimin önüne geçenler var ' diyerek Kudüs konusunda da dünyada ki bütün mazlumlara el açarak, kucak açan bir yönetim var.

'Büyümek zorundayız'

Arakan dendiğinde, Somali dendiğinde, Kudüs dendiğinde akla ilk gelen Türkiye'dir. Ümmet çaresiz, millet çaresiz. Bu durumda bizler küçük olamayız, büyük olmak zorundayız. İşte bu yüzden birlilk ve beraberliğie her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 15 Temmuz'da bu milletin aziz evlatları hep birlikte sokakl

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat