Özdilek

Siyaset

Ayaz, Kısık Sesler derneğinde siir okudu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kısık Sesler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ayaz, dernek ziyaretinde okuduğu şiir ile duygulandırdı.

18 Şubat 2018 Saat: 11:43
Ayaz, Kısık Sesler derneğini ziyaret etti
Ayaz, Kısık Sesler derneğinde siir okudu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ayaz geçtiğimiz akşam Serdar Mahallesi’nde bulunan Kısık Sesler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ayaz’ın ziyaretinde, Vanlılar Dernek Başkanı Murat Gögercin, Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz, İlçe Yöneticileri, Mahalle başkanları,  dernek yöneticileri ve Serdar Mahallesi sakinleri hazır bulundu. Dernek üyeleri ve mahalle sakinleri tarafından yoğun bir kalabalıkla karşılanan Başkan Ayaz, ziyarette Arif Nihat Asya’nın Dua şiirini okudu.

‘STK’lar önemli’

Ziyarette konuşan Başkan Ayaz, her fırsatta sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerinin altını çizerek, “Her zaman vatanına, milletine, vatandaşına ülkesine yararlı işler yapan dernekleri, STK’ları önemseyip destekliyoruz. Sizin görüşleriniz bizler için önemlidir. Her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi. Çalışmaları hakkında Başkan Ayaz’a bilgi veren Kısık Sesler Derneği Başkanı Şaban Aydoğan da “Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz. Birlikte kentimiz için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” diyerek ziyaretleri için teşekkür etti.

Etiketler: Hasan Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat