Özdilek

Siyaset

Ayaz Karabaş Mahallesinde

Karabaş Mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, vatandaşların ilgisiyle karşılandı.

20 Ocak 2018 Saat: 10:20
Ayaz Karabaş Mahallesinde
Ayaz Karabaş Mahallesinde

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ayaz ve ekibi son olarak Karabaş Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İstiklal Simit Kafe'de gerçekleştirilen programa İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen programda, Başkan Ayaz, teşkilat çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu ve vatandaşların sorularını yanıtladı.

Ülkemiz giderek güçleniyor

Burada yaptığı konuşmasında ülke gündemine de değinen İlçe Başkanı Hasan Ayaz, "Bir zamanların IMF kapısı önünde borç bekleyen Türkiyesi artık geride kalmıştır, bu yok. Türk ekonomisi sağlam temellere dayanıyor. Çok daha kararlı bir şekilde yürüyerek, bu yakaladığımız büyümeyi asla geriye düşürmeden kararlılıkla devam ettiriyoruz. Bu konuda inancımız tamdır. Büyükşehir Belediyemiz, İzmit Belediyemiz, Milletvekillerimiz, Bakanımız ve teşkilatlarımızla Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat