Özdilek

Siyaset

Ayaz, izmit’i arşınlıyor

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor.

14 Aralık 2017 Saat: 16:32
Ayaz, izmit’i arşınlıyor
Ayaz, izmit’i arşınlıyor

Göreve gelmesinden bu yana makamda değil, sahada başkanlık anlayışı ile İzmit’i karış karış gezen AK Parti İzmit İlçe başkanı Hasan Ayaz ve yöneticileri, her bölgede vatandaşlarla bir araya geliyor ve taleplerini dinliyor. Her akşam İzmit’in bir bölgesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Ayaz ve İzmit teşkilatının son durağı Sanayi ve Körfez Mahalleleri oldu. Sanayi ve Körfez Mahalleleri’nde ayrı ayrı gerçekleştirilen programlara, Başkan Ayaz’ın yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit Belediyesi Meclis üyeleri Ersin Alparslan, Hüseyin Polattimur, Körfez Mahalle Başkanı Ali Yaşar Ağlamış, Sanayi Mahalle Başkanı  İsmail Moğoltay ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hedef 2019

AK Partililerin büyük bir ilgiyle karşılandığı programlarda aynı zamanda partiye yeni üye olan isimlere de rozetleri takıldı. Programda konuşan İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “İzmit teşkilatının hedefi 2019 ve bu hedefe daha başarılı ve sağlam adımlarla ilerlemektedir. 2019 için milletimize doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Bu programlarımızda partimize üye olmayan varsa onların yeni üye kayıtlarını yapıyoruz. Bizler sadece seçim süreçlerinde değil, her zaman her an yeni bir seçim olacakmış gibi aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat