Özdilek

Siyaset

Ayaz’dan Gençlere ‘Tatlı’ Ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dev mitingi öncesinde soğuk hava şartlarına aldırmadan süsleme çalışmalarına devam eden gençleri ziyaret edip, tatlı ikramında bulundu.

25 Ocak 2018 Saat: 11:14
Ayaz’dan Gençlere ‘Tatlı’ Ziyaret
Ayaz’dan Gençlere ‘Tatlı’ Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan dev kongre ve miting programı için İzmit teşkilatları sahada yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi sebebiyle AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları şehrin dört bir parti bayraklarıyla adeta gelin gibi süslüyor. Soğuk hava şartlarına aldırmadan heyecan ve coşkuyla liderleri için hazırlıklarını sürdüren gençleri ziyaret eden AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, kendi elleriyle tatlı ikram etti. Gece geç vakitlere kadar sokaklarda süsleme çalışmalarına devam eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve gençleri ziyaret edip kolaylıklar dileyen Ayaz, her biriyle sohbet etti ve kendi elleriyle tatlı ikram etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat