Özdilek

Siyaset

Avrupa Gazeteciler Derneği’nden Kaplan’a Ödül

Avrupa Gazeteciler Derneği 1. KKTC “Yılın En İyileri Medya Ödül Töreni” geçtiğimiz günlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentinde gerçekleştirildi.

11 Aralık 2012 Saat: 12:09
Avrupa Gazeteciler Derneği’nden Kaplan’a Ödül
Avrupa Gazeteciler Derneği’nden Kaplan’a Ödül

Törende CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da, Türkiye’de çevre alanında yapmış olduğu çalışmalardan ötürü ‘Siyaset Ödülleri’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Toplam 6 dalda 60 ödülün verildiği gecede siyaset ödülleri, medya ödülleri, iş dünyası ödülleri, sanat ödülleri, başarı ve kalite ödülleri, Avrupa Gazeteciler Derneği özel ödülleri sahiplerine teslim edildi.

Törende Selda Bağcan, Gani Müjde, Erol Büyükburç, Safiye Soyman, Göksel gibi sanatçılar da ödül alanlar arasında yer alırken, Selda Bağcan’ın plaketini CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan verdi.

Kaplan, kendisine layık görülen ödülün çok anlamlı olduğunu belirterek, “Partimin çevre komisyonu üyesi olarak seçildiğim günden bu yana arkadaşlarımla birlikte bölgemizin ve ülkemizin çevre sorunlarını gündeme getirmek ve çözüm yolları bulabilmek amacıyla yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımıza değer verilerek ödüle layık görülmek çok güzel bir duygu” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat