Özdilek

Aşayiş

AVM Çalışanı ,elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi

Kocaeli İzmit İlçesinde faaliyet gösteren bir AVM’de elektrik bakım teknisyeni olarak çalışan Köksal Yıldırım(37), AVM’nin hemen arkasında bulunan boş bir depo’da çalışırken, akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

16 Temmuz 2017 Saat: 15:29
AVM Çalışanı ,elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi
AVM Çalışanı ,elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi

Köksal’ı uzun süre göremeyerek merak eden arkadaşları, AVM ile çevresinde kendisini aramaya başladı. Yapılan arama çalılşmasında   Köksal’ı depoda hareketsiz bir şekilde yatarak bulan mesai arkadaşları, hemen olay yerine 112  ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen 112 ekipleri talihsiz adamın öldüğünü belirledi. Bunun üzerine bölgeye polis ekipleri çağırıldı.  Olay yerine gelen  ekipler  çevrede yaptıkları çalışmanın ardından Köksal Yıldırım'ın cenazesini İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis ekipleri yaşanan olayın ardından soruşturma başlattı. Melek Akçay ile nişanlı olan Köksal Yıldırım’ın 1.5 ay sonra evkenecekleri öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat