Özdilek

Eğitim

AUZEF’te Dersler Başladı

İ.Ü. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakultesinde 18 Eylül 2017 itibariyle yeni dönem dersleri başladı.

26 Eylül 2017 Saat: 13:56
AUZEF’te Dersler Başladı
AUZEF’te Dersler Başladı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde (AUZEF) 18 Eylül 2017 itibari ile yeni dönem dersleri başladı. 6 Ekim’e kadar yeni kayıtların devam ettiği AUZEF’te öğrenciler derslerini internetten 7/24 takip edebilecek. Ayrıca dijital uygulama AUZEF Mobil ile tüm öğrenciler ders içeriklerine tablet ve akıllı telefonları üzerinden her an erişebilecek.

 

"Aramıza Sınav Girmesin" çağrısıyla yüzbinlerce kişiyi İstanbul Üniversiteli olmaya davet eden AUZEF'te kayıtlar devam ederken ders yılı da başladı. Başvuran öğrencilerin derslerinden geri kalmamaları için bir an önce kayıt işlemlerini tamamlamaları gerektiğini hatırlatan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof.Dr. Halis Yunus Ersöz; “2017-2018 öğretim yılı derslerimiz 18 Eylül itibari ile başladı. İkinci Üniversite kapsamında başvurularımız 6 Ekim’e kadar devam ettiği için başvuran öğrencilerimizin derslerinden geri kalmaması adına bir an önce kayıt işlemlerini tamamlamaları önemli. Öğrencilerimize bu eğitim yılında da tüm derslerimizi dijital olarak ve her an ulaşılabilir şekilde sunuyoruz. Öğrencilerimiz, PDF ders notlarına, ders sunumlarına ve ders anlatım videolarının linklerine Öğrenme Yönetim Sistemlerinden ulaşabilirler. Ayrıca AUZEF MOBİL ile derslerini her yerden takip edebilirler.” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat