Özdilek

Eğitim

Atılım Lisesi Almanya’da Kocaeli’ni temsil etti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
İzmit Atılım Anadolu Lisesi, Avrupa İçin Sağlıklı ve Akıllı Gençler Projesi (FIT) projesi kapsamında düzenlenen Mini-Olimpiyat oyunlarına katılmak üzere gittiği Almanya’dan geri döndü.
 
GÖRKEMLİ TÖRENLE AÇILDI
5 öğretmen ve 7 öğrenci, toplam 12 kişiden oluşan ekip İlimizi başarıyla temsil etti. Mini Olimpiyat Oyunlarında takımlar projeye katılan her okuldan birer üye seçilerek oluşturuldu ve gençlerin kaynaşması sağlandı. Olimpiyat oyunları görkemli bir gösteriyle ve bölgenin önde gelen temsilcilerinin katılımıyla açıldı.
 
MART 2011’DE BELÇİKA’YA GİDECEKLER
Sporcular futbol, 3 km koşu, uzun atlama, badminton ve yüzme gibi branşlarda yarıştı. Olimpiyat oyunlarına Almanya ve İtalya’dan 2, Belçika, Hollanda ve Türkiye’den de 1 okul katıldı. Öte yandan İzmit Atılım Lisesi öğretmen ve öğrencileri 1–4 Mart 2011 tarihinde Belçika’nın Antwerpen kentine gidecek. 
 
BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİYLE
Bu arada FIT kapsamında Almanya, Belçika, İtalya ve Hollanda’dan 6 okul geçtiğimiz aylarda Kocaeli’ne gelmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği proje kapsamında sağlıklı restoran zinciri için Antik Kapı seçilirken ziyaretçiler, burada Türk Mutfağı ile tanışmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat