Özdilek

Güncel

ATİK’TE YENİ BAŞKAN ULAŞ ERENKAYA OLDU

Genç girişimci iş adamlarının bir araya getiren ATİK’in yeni başkanı Erenkaya inşaat Şirket Müdürü Ulaş Erenkaya oldu

21 Aralık 2013 Saat: 17:32
ATİK’TE YENİ BAŞKAN ULAŞ ERENKAYA OLDU
ATİK’TE YENİ BAŞKAN ULAŞ ERENKAYA OLDU

İlimizde 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren Atılımcı İş Adamları Derneği’in (ATİK) 3. Olağan Genel Kurulu Ramada Otel’de gerçekleştirildi. 36 genç girişimci iş adamının üyesi olduğu derneğin genel kurulunda tek adaylı listeyle seçime gidildi. ATİK’in yeni başkanı Erenkaya İnşaat Şirket Müdürü Ulaş Erenkaya olurken, yönetime Vural Altın, Özcan Aygün, Özcan Seyran, Vural Altunbaş, Serkan Baştürk, Adnan Sarısüleyman, Çağrı Çakıcı, Tunca Kılıçoğlu ve Kerim Can seçildi.
 

KONGREYE BÜYÜK İLGİ
Genel kurula dernek üyelerinin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Ulaş Erenkaya’nın babası CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, KYÖD Başkanı Haşmet Belen, GKD Başkanı Ayhan Varol ve ilimizin tanınmış iş adamları da katıldı. Genel kurul öncesinde tüm davetliler düzenlenen kokteylde ağırlandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede ilk olarak ATİK’in faaliyetlerini anlatan bir video gösterimi yapıldı. 
 

1500 KİŞİYE İSTİHDAM
Kongrenin divan kurulu başkanlığına Ulaş Yıldız, divan kurulu üyeliğine Yunus Emre Ekşi ve Selim Çoban seçildi. 2011-2013 Dönemi başkanı Oğuzhan Keleş, derneğin faaliyet raporunu aktaran bir sunum gerçekleştirdi. Derneğin 1500 kişiye sağladığı istihdamla İzmit’in nitelikli kuruluşlarından biri olduğunu belirten Keleş ‘’Biz bu sürece 2007 yılında başladık ve 2 yıl boyunca kurumumuzu sağlam temellere oturtarak derneğimizi resmileştirdik’’ dedi. 
 

36 GENÇ İŞ ADAMININ ESERİ
Keleş ‘’36 genç dinamik arkadaşımızla bir araya gelerek, kentimize neler sunabileceğimizle ilgili projeler gerçekleştirdik. İş adamları siyasi gelişmeleri yakından takip etmelidir. Kocaeli büyük bir şehir gibi gözüküyor ancak bu kentte herkes bir birini tanır. 30 Mart’ta seçimler bitecek ancak 1 Nisan’da farklı görüşlerde olan herkes birbirinin yüzüne hoş görüyle bakacaktır. Bunu asla unutmamalıyız’’diye konuştu. 
 

ÇÖZÜM SİYASET
Misafir konuşmacı olarak söz alan KOTO Başkanı Murat Özdağ iş adamlarının siyaseti çözüm olarak gördüğünü kaydetti. Özdağ ‘’Yeni neslin mevcut işleri devam ettirip ettirmeyeceği düşüncesiyle insanların endişeleniyor. Büyüklerin tecrübeleriyle bizler ülkemizi olması gereken yerlere getireceğiz. Bizim herhangi bir yer altı zenginliğimiz yok, gazımız yok ancak atılımcı bir ruhumuz var’’ dedi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ATİK’in Kocaeli’de daha fazla hissedilebilir olmasını diledi. 
 

PARA ÖNEMLİ DEĞİL
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, marka ürünlerde Türkiye’nin eksik olduğunu ancak çalışanların özgüveninin geliştiğini kaydetti. Karaosmanoğlu ‘’Elde edilen ürünle kimlik varsa, kültür yansıtılmışsa yolumuz açık olur. Para kazanmak önemli değil, önemli olan eser ortaya koymaktır’’ diye konuştu. Konuşmaların ardından oy birliğiyle seçilen Ulaş Erenkaya ve ekibi yönetimi 2011-2013 Dönemi Başkanı Oğuzhan Keleş’ten devraldı.
 

GENÇ İŞADAMLARI
Dernekte iki yıl boyunca genel sekreterlik görevini yürüttüğünü kaydeden yeni başkan Ulaş Erenkaya “Bana bu görevi layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi. Erenkaya ‘’Artık sadece işin nasıl yapıldığını çok iyi bilmek yönetici olmak için gerekli koşulları karşılamıyor. Genç neslin yönetim anlayışındaki ilerlemeler ve dinamikler yeni yönetim stratejilerini belirlemeye başladı. Bu sebeple genç girişimciler olarak yeni yönetim stratejileriyle kentimize daha fazla katkı sağlayacağız’’ diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat