Özdilek

Güncel

Atatürkçüler, pes etmeyecek

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak, önceki gün şube binasında bir basın açıklaması yaparak gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

13 Kasım 2014 Saat: 17:33
Atatürkçüler, pes etmeyecek
Atatürkçüler, pes etmeyecek

Katak, şunları söyledi: “10 Kasım bir matem günü değil, bir diriliş günüdür. Her canlı ölümü tadacaktır. Ölüm insanın doğasında vardır. Ancak önemli olan gönüllerde yaşamaktır, kişileri ölümsüz yapan budur. Ebedi Yol Göstericimiz Atatürk bedenen ölse de Türk milleti ve bütün mazlum milletlerin gönüllerinde yaşamaktadır. Önemli olan fikirlerle ve eserlerle ebedileşmektir. Fikirleriyle, eserleriyle ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile ölümsüzleşen Atatürk, insanlık tarihine adını yazdıran en büyük liderlerden biridir.

Halkımız Atasına olan sevgisini ve bağlığını bir kez daha göstermiştir. Vatan ve Cumhuriyet düşmanlarının Atatürk'ü ve kurduğu Cumhuriyeti yok etmeye yönelik bütün çabalarına rağmen Türk milleti Ulu Önderinden ve O'nun ilkelerinden vazgeçmemiştir. Yüce Türk milleti bu topraklarda Atatürk sevgisinin asla yok olmayacağını, Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin sonsuza dek yaşayacağını bütün dünyaya göstermiştir. Milletimizin Atatürk'e olan bağlılığı ve Cumhuriyetimizi korumaya yönelik azmi yolumuzu aydınlatmakta, kararlılığımızı arttırmaktadır. Vatan, emek ve Cumhuriyet mücadelemiz yılmadan devam edecektir”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat