Özdilek

Güncel

Atatürkçüler, güçlerini birleştirdi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yahya Kaptan Şubesi ile ADD Alikahya Şubesi’nin birleşmesi sonrası tanışma ve dayanışma kahvaltısı yapıldı.

12 Ekim 2014 Saat: 11:33
Atatürkçüler, güçlerini birleştirdi
Atatürkçüler, güçlerini birleştirdi

ADD Yahya Kaptan Şubesi, ADD Alikahya Şubesi ile birleşmeleri sonrası tanışma ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. Yahya Kaptan Tenis Kulübü’nde gerçekleşen kahvaltıya CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, Eğitim İş Kocaeli Şube Başkanı Bilal Şener, Makine Mühendisler Odası Başkanı Ünal Özmural, ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak, Gölcük ADD Başkanı İsmet Bucak, ADD Karamürsel Başkanı Münteha Purut, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aliye Hale Meriç ve yönetimi, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım ve eşi Fatma Yıldırım ve dernek üyeleri katıldı. Kahvaltıya ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe ve kapanan Alikahya Şube Başkanı Ercan Umutlu ev sahipliği yaptı.

Güç birliği olsun anlamında birleşme kararı aldıklarını söyleyen ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe, “ Eylül ayından itibaren Alikahya Şubesi’nin geçiş kararlarını aldıklarını artık, Alikahya Şubesi’nin üyelerinin kendi üyeleri olduğunu söyledi. Bu kahvaltının dayanışma tanışma kahvaltısı olduğunu ifade eden Gökçe, “ 112 üyemiz bulunuyor, Alikahya Şubemizden de 64 üye gelince 176 üye ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlikten güç doğacağını düşünüyoruz. Bundan sonra daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz “ diye konuştu.

ADD Alikahya Şubesi eski Başkanı Ercan Umutlu, “ Beldeler kapatılıp mahalle olduğundan Yahya Kaptan’la güç birliği oluşturması için şubeleri birleştirme kararı alındı. Alikahya Şubesi olarak genel merkeze böyle bir teklif sunduk, genel merkezimiz kabul edince birleşme kararı aldık. 1996 yılında kurulan şubemizin 64 üyemiz vardı. Artık bu üyelerimiz tüm üyelik hakları ile birlikte Yahya Kaptan Şubesinde devam edecek “ diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat