Özdilek

Siyaset

Atalay herkesin başkanı olacak

CHP’den milletvekili aday adayı olan Nurhan Atalay, yaptığı basın açıklamasında herkesin ulaşabileceği bir vekil olmak için aday adayı olduğunu belirtti

4 Mart 2015 Saat: 17:25
Atalay herkesin başkanı olacak
Atalay herkesin başkanı olacak

CHP’den geçtiğimiz Cuma günü milletvekili aday adayı olan Avukat Nurhan Atalay, il binasında basın açıklaması yaptı. Kadınların destek verdiği açıklamada Atalay, 7 Haziran seçimlerinin sadece bir genel seçim değil, bir rejim değişikliğinin olup olmayacağına karar verilecek seçimler olduğuna dikkat çekti. Halkın başkanlık sistemini istemediğini ifade eden Atalay, Kocaeli halkının sesi olmak için meclise gitmek istediğini kaydetti. Milletvekili aday arayı olmadan önce gerekli görüşmeleri yaptığını ve bu konuda CHP tabanı ile karar verdiğini ifade eden Atalay, özellikle kadınların desteğini istedi.

İl Başkanı Cihat Altınyuva, Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, Prof. Dr. Ali Akdemir, meclis üyeleri, aday adayları ve çok sayıda kadının katıldığı açıklamada Atalay, CHP’lilerin devrime ve ortak mirasa sahip çıkmak için mücadele eden kişiler olduğunu kaydetti. AKP’nin kimi zaman saldırdığı, kimi zaman değiştirmeye çalıştığı Atatürk devrimlerinin rehberleri olduğunu ifade eden Atalay, “7 Yıldır CHP’nin içinde aktif görev yapmaktayım. İl Genel Meclisi üyeliği ve İl kadın Kolları Başkanlığı döneminde kenttin sorunlarını yakından gördük ve çözüm için mücadele ettim. Şimdi TBMM çatısı altında bu çalışmalara devam etmek ve kenttin insanının sesi olmak istiyorum” dedi.

7 Haziran seçimlerinin AKP diktatörlüğünden kurtulmak için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Atalay, “Bizler bu süreçte canımızı dişimize takacağız ve CHP’yi iktidara taşıyacağız. Gençlerimiz sokaklarda katledilmesin, Soma ve Ermenek faciaları bir daha olmasın, istihdam adına çözümler bulunsun, dışa bağımlı ekonomiden kurtulalım, Özgecanlar öldürülmesin, kadın hakları uygulansın diye sandıkta CHP diyeceğiz. Sadece vekil olmak için değil, vatandaşın sesi olmak için aday adayı oldum. Vatandaşımızın istediğinde ulaşabileceği bir aday olmak için yola çıktım” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat