Özdilek

Güncel

Atakan ve arkadaşları anıldı

İzmit Belediyesi eski belediye Başkanı Leyla Atakan vefatının yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

12 Şubat 2018 Saat: 09:56
Atakan ve arkadaşları anıldı
Atakan ve arkadaşları anıldı

 1971 tarihinde Başiskele Seymen mevkiinde geçirdikleri elim bir trafik kazasında yaşamlarını yitiren görev şehitleri, İzmit Belediye eski Başkanı Leyla Atakan ile meclis üyesi çalışma arkadaşları Feridun Özbay, İsmail Kolaylı ve Abdurrahman Yüksel için anma düzenlendi. Her sene İzmit Belediyesi ile CHP örgütü ayrı anma programları yapıyordu. Bu sene ilk kez birlikte bir anma programı gerçekleştirdiler.

İzmit Belediyesi organizasyonluğunda Kocaeli’nin ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan kabri başında anıldı. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın programında olduğu için anmaya katılamadı. Başkan Doğan’ın daha sonra anmaya geleceği söylendi. Anma programında CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eşi Nurdan Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan, Biz İzmitiz Platformu Başkanı Hüseyin Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat