Özdilek

Güncel

Atacan Yaldız, Bakkallar’da aday

Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası’nın 23 Mart’ta yapılacak seçimlerinde 3 ncü aday çıktı.

18 Mart 2014 Saat: 18:03
Atacan Yaldız, Bakkallar’da aday
Atacan Yaldız, Bakkallar’da aday

Halen başkanlık görevini sürdüren Sadettin Güneş ve Bayram Kütük’ten sonra Atacan Yaldız da başkanlığa aday olduğunu söyledi. Yıldız,  yönetiminde yer alan isimleri açıkladı, kamuoyuna tanıttı. Toplantıda bulunan MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş da konuşma yaptı. Değişimin sırasının Bakkalar Odası’na daha sonra da Esnaf Odaları Birliği’ne geleceğini söyleyen Odabaş, “Bakkallar Odası 44 yıldır yenilenmemiş; yenilenmeye ihtiyacı var. Sadettin Güneş’in artık emekli olması gerekiyor. Atacan Yaldız, onu emekli edecek.” dedi.

Önceki akşam MARSİAD’ta basın toplantısı düzenleyerek aday olduğunu açıklayan Yaldız, seçilmesi halinde yapacaklarını da anlattı. 34 yıldır bu kentte esnaflık yaptığını, kentin her noktasında çalıştığını belirten Yıldız, bakkalların, büyük alışveriş merkezlerinin ezici rekabetinden kurtulmanın zamanının geldiğini söyledi.

AVM’lerin ezici rekabetini önlemek için tedbirler alacaklarını belirten Yaldız, seçilmesi halinde yapacakları hizmetlerden bazılarını şöyle sıraladı: “Tüm üyelerimiz sürekli olarak hizmet içi eğitimini sağlayacağız, Tabela Vergilerine son vereceğiz, Tüm üyelerin kamu kurumları ile ilgili işlemlerini ekonomik maliyetlerle yapılmasını sağlayacağız,  Üyelerimizin işyerlerinin fiziki ve dekoratif olarak daha üst seviyelere çıkması için çaba sarf edeceğiz, AVM’lerde olmayan pazarlık etme alışkanlığımızı geliştirerek, promosyon destekleyici ek hediyeler vasıtasıyla rekabet etmeyi sağlayacağız.”

1253 aile olduklarını çalışanlarla birlikte yaklaşık 15 bin nüfusa sahip olduklarını söyleyen Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Yaldız, “Bu gücü harekete geçirerek üyelerimizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda refah ve mutluluğunu artırmaya çalışacağız.” dedi.

Yaldız’ın aday yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Güngör Yılmaz, Ahmet Ulukurt, Hakkı Balaban, Suna Çetinkaya, Kemalettin Okumuş, Erkan Saroğlu, Kadem Gençtürk ve Erdoğan Türker. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat