Eğitim

Askon Kocaeli’den, Askon Konya’ya ziyaret

Kocaeli Şube Yönetimi, 24 kişilik iş adamı heyetiyle ASKON Konya’nın misafiri oldu.

20 Aralık 2023 Saat: 09:26
Askon Kocaeli’den, Askon Konya’ya ziyaret
Askon Kocaeli’den, Askon Konya’ya ziyaret

Askon Kocaeli’den, Askon Konya’ya ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık, Başkan Vekili Mesut Kanpara ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan 24 kişilik heyet; ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve Yönetiminin misafiri oldu. 2 gün süren programın ilk gününde şubeler arası tanışma ve ticari iş birliklerini sağlamak amacıyla daha çok ticari gezilere yer verildi. İlk olarak ASKON Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve beraberindeki heyet, Konya Ticaret Odası Teknoloji ve Eğitim Kampüsü'nü ziyaret ederek birimleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Sonrasında ASKON Heyeti, Konya Ticaret Odası Teknoloji ve Eğitim Kampüsü bünyesinde faaliyet gösteren, Konya Model Fabrika’nın misafiri oldu. Konya Model Fabrika’yı gezen heyet, Model Fabrika ve uyguladığı Öğren & Dönüş metodolojisi hakkında bilgi aldı. Konya’da ve bölgesinde yer alan KOBİ’lerin üretimdeki verimliliğini artırıp, büyük işletmelerle arasındaki verimlilik farkını beğenisini topladı.

ASKON Konya Üyesi Firmalar ziyaret edildi

Gezi programı, ASKON Konya Yönetim Kurulu Üyesi ve Hilalsan A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa COPLAN Bey’in ve Cihan Şekerleme Genel Müdürü Ebubekir Ayaz, Satış ve Pazarlama Müdürü Metin Sallı Bey’in ev sahipliğinde devam etti. Üye firmaların faaliyetleri hakkında bilgiler alındı. Ziyaretler plaket takdimi ile son buldu. Akabinde ASKON Konya Şube binasına geçildi. ASKON Kocaeli ve Konya heyeti kendilerini tanıtıp, firmalarının faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Karşılıklı kartvizit alışverişi yapılıp, network edildi. Ticari iş birlikleri için fikir alışverişlerinde bulunuldu. Konya’nın üretim çeşitliliği ve sanayi alt yapısının, Kocaeli’nin gelişmiş sanayi ve teknoloji potansiyeliyle birleştirilince çok büyük işlere imza atılacağına hemfikir olundu. ASKON Konya, 71 üyesinin ortak yatırımı olan batarya hücresi üzerine kurdukları Türkiye’nin ilk Lityum İyon tesisi TREDİUM hakkında bilgilendirmeler de bulunup ASKON Kocaeli Heyetinin beğeni ve takdirlerini topladı. ASKON Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık, “Şubeler arası kaynaşma ve dayanışmayı destekleyen bu tarz ziyaretleri çok faydalı buluyoruz. Konya doğuyla batı arasında köprü olmuş, kültürel zenginliği ve turizm potansiyeli yüksek bir şehirdir. Bu ziyaretimizde de Konya’nın ne kadar önemli bir il olduğunu tekrar kendi gözlerimizle görüp takdir ettik. Ayrıca ASKON Konya Şubemizin yüksek potansiyeline şahit olup, tecrübe paylaşımlarından istifade ettik. Bu ziyaretin iki şube arasında sinerji oluşturmaya ve iş birlikleri kurup, gelişmesine katkı sağlayacağına inancımız tam. Konya Şube Başkanımız Atilla Sinacı Bey’e ve Yönetimine gösterdikleri ilgiden ve nazik ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat