Özdilek

Ekonomi

ASKON Kocaeli’den ASKON İzmir’e Ziyaret

ASKON Kocaeli Şube Yönetiminden oluşan 15 kişilik iş insanı heyeti, ASKON İzmir Şubeyi ziyaret etti.

16 Mayıs 2024 Saat: 11:46
ASKON Kocaeli’den ASKON İzmir’e Ziyaret
ASKON Kocaeli’den ASKON İzmir’e Ziyaret

ASKON Kocaeli’den ASKON İzmir’e Ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık, Başkan Vekili Mesut Kanpara ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 15 kişilik heyet; ASKON İzmir Şube Başkanı Ahmet Kutay ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. ASKON İzmir Şubesi ile ASKON Kocaeli Şubesi’nin ortak bir şekilde planladığı, üyeler ile şubeler arasında tanışmayı ve kaynaşmayı sağlayarak ticari köprüler kurmayı amaçlayan “Tanışma ve İş Geliştirme Programı”, iki gün boyunca ASKON İzmir Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Programın ilk gününde; ASKON Kocaeli Şubesi üyeleri, ASKON İzmir Şubesinin, merkez binalarında organize ettikleri tanışma yemeğine katılım sağladılar.

Tanışma yemeğinin ardından iki şube üyelerinin faaliyetleri ve birlikte geliştirebilecekleri projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunabildikleri B2B iş görüşmelerini de kapsayan “İş Geliştirme Çalıştayı” icra edildi.

Çalıştay sonrası ASKON Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık, “Bugün Yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizden oluşan 15 kişilik ekiple ASKON İzmir Şube ziyaretimizi gerçekleştirdik. İzmir Şubemiz ile birlikte iç ticaretimizi arttırmaya yönelik ‘Tanışma ve Kaynaşma Çalıştayı’ adı altında bir toplantı icra ettik. Oldukça verimli geçen bir toplantı oldu. Kartvizit alışverişi yapıp, tecrübe paylaşımlarında bulunduk. Bu ziyaret programının şubeler arası köprü oluşturduğuna ve her iki şube adına da oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Ben kendim ve şubemiz adına başta Kıymetli ASKON İzmir Şube Başkanım Ahmet Kutay’a, Başkan Vekili Recep Gülcemal’e ve tüm İzmir Şube üyelerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, yürekten kutluyorum. Bu faydalı organizasyonların devamını inşallah Kocaeli Şube olarak diğer illerimize de devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Programın ikinci gününde ise; ASKON İzmir Şubesi Sosyal İşleri, STK ve Halkla İlişkiler Komisyonu tarafından organize edilen kültür gezisinde Selçuk, Efes ve ASKON Kocaeli Şube Üyesi Garden Shop Peyzaj firma sahibi Çiler Öner’in üretim tesisine ziyaretin ardından program sona erdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat