Özdilek

Siyaset

Asker yardımını yanlış gösterdiler

AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın STK’larla bir araya geldiği dünkü kahvaltı programı İzmit Belediyesi’nin yaptığı asker yardımlarıyla ilgili muhalefeti eleştiren Nevzat Doğan, “Bunu böyle yanlış göstermelerini kınıyorum” ded

28 Mart 2014 Saat: 17:51
Asker yardımını yanlış gösterdiler
Asker yardımını yanlış gösterdiler

AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın Sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiği kahvaltı programı dün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla Antikkapı Restoran’da gerçekleştirildi. Programda İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve SKT temsilcileri hazır bulundu. 

NAKIŞ NAKIŞ İŞLEDİK

Programda Nevzat Doğan, 30 Mart seçimlerinin şehrin, ülkenin ve çocuklarımızın geleceği demek olduğunu belirterek, “Kaynaklar iyi yönetilirse ve doğru kararlar alınırsa nereden nereye gelineceğini biliyoruz. İzmit’te 10 yılda şehrin nereden nereye geldiğini biliyorsunuz. Her tarafı su basan ve yüzülerek geçilen bir yerdi. Biz 10 yıldır bu şehri nakış nakış işledik. Zayıf kaldığımız yönlerimiz vardır ama onu tamamlayacak enerjimiz var. Yeni dönemde otopark sorunlarımızı çözümleyeceğiz. İstihdam yönünde güzel projelerimiz var. Bilgi teknolojileri üretip satan ve 1 milyon turistin gezeceği bir İzmit olacağız” dedi.

ÇOK ÇİRKİN İDDİALAR

Bazı kişilerin çok mesnetsiz iddialarda ve afaki vaatlerde bulunduğunu da ekleyen Doğan, “İzmit Belediyesi’nin bütçesinden seçim çalışmalarımızı sürdürüyormuşuz gibi çok çirkin iddialar var. Oğlu askerlere gidene ve maddi durumu iyi olmayan ailelerimize asker maaşı bağlıyoruz. Gerekli incelemeler, imza attığımız kararlar ve meclis yetkisiyle yapılan bu yardımları bugüne kadar konuşmadık bile. Çünkü bu siyaset malzemesi yapılıyor. Askerlerimizin ailelerine yapılan yardımı böyle yanlış göstermelerini kınıyorum” diyerek “AKP vatandaşa seçim parası dağıtıyor” başlıklı haberleri eleştirdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat