Özdilek

Güncel

ASİMDER kaymakam güzel’i ziyaret etti

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Yönetim kurulu üyeleri Murat Gonca ve Hangül Yıldız ile beraber Iğdır Karakoyunlu İlçe Kaymakamı Kamil Güzel’i makamında ziyaret ettiler.

26 Mart 2018 Saat: 08:13
ASİMDER kaymakam güzel’i ziyaret etti
ASİMDER kaymakam güzel’i ziyaret etti

Geçen ay içerisinde Iğdır Üniversitesi ile teşkilatlarının ortaklaşa yapmış oldukları Azerbaycan Hocalı şehitleri ile ilgili panele katılarak vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eden Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, “ Şehrimizin Ermenistan’a tek sınır kapısı olan Alican sınır kapısı ile Ağrı dağının eteklerinde bulunan Karakoyunlu ilçesinin çok önem arz etmektedir. Bu hem Türkiye Hem de Ermeni lobisi için önem arz eden ilçemizde sizin gibi milli duygulara sahip bir Kaymakamımızın görev yapmış olması bizleri mutlu etmektedir. Iğdır merkezde yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi İlçe merkezinde de yapmak istemekteyiz. Ermenistan’ın Azerbaycan Karabağ bölgesinde 1992 yılında yapmış olduğu katliamlar ile bölgemizde 1915-1920 yıllarında yapılan katliamların fotoğraflarını içeren sergimizi gösterime sunmak isteriz” dedi.

Karakoyunlu Kaymakamı Kamil Güzel ise, “Asimder’i devamlı basın yoluyla takip etmekteyim, ayrıca Ermenistan sınırında bulunan ilçemize bağlı olan Alican sınır kapısında yapmış olduğunuz faaliyetlerden tanımaktayız. İlçe merkezimizde yapacağınız her türlü faaliyetlere kanunların izin verdiği çerçevede desteği sunarız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat