Özdilek

Güncel

ASİMDER’den, sanat ve bilim merkezi müdürü Pamuk’a ziyaret…

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey ve beraberinde heyet Sanat ve Bilim Merkezi Müdürü Selahattin Pamuk’u makamında ziyaret etti.

31 Mart 2017 Saat: 09:54
ASİMDER’den, sanat ve bilim merkezi müdürü Pamuk’a ziyaret…
ASİMDER’den, sanat ve bilim merkezi müdürü Pamuk’a ziyaret…

Ziyarette konuşan ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, derneklerinin 1915 – 1918 yıllarında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Ermeni çeteleri tarafından yapılan katliamları içeren fotoğraf sergilerini çeşitli şehirlerinde açtıklarını ve halkı Ermeni lobisi yalanları karşısında bilgilendirdiklerini belirtti. Dernek olarak temel amaçlarının Ermeni lobisinin yalanlarını ortaya çıkarmak olduğunu belirten Gülbey, “Vatandaşlarımız yalanların farkına varsın ki atalarına karşı atılan bu yalan karşısında dik durabilsinler. Gençlerimiz daha güçlü Türkiye’yi yaratmak için bilime ve sanata ne kadar önem veriyorsa veya yönlendiriyorsak gerçek yaşanmış tarihlerini de bilmeli ve araştırmalılar. Gelecekte kurulacak tuzaklardan kurtulmak veya içinden çıkmak için geçmiş tarihlerini iyi bilmeliler. Bu güzel okulu yapanlara teşekkür ederken size de yeni atanmış olduğunuz merkez müdürlüğü görevinden dolayı tebrik eder başarılar dileriz” dedi.

Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Selahattin Pamuk ise, “ASİMDER’in çalışmalarını taktirle takip etmekteyiz. Bölgemizde faşist Ermeni çetelerinin katliamını ve zulmünü yaşamayan ev veya aile yok gibi, gerekli izinler alınınca gençlerimize bu yaşanan tarihsel olayın gerçekleriyle anlatılmasını bizlerde istemekteyiz ve desteklemekteyiz. Öğrencilerimize bilim ve sanatın yanı sırada tarihsel olayları anlatan el sanatları yaptırarak o tarihi yapıtların tarihçesi hakkında da bilgi edinmeleri için araştırmalar yapmalarını sağlıyoruz. Sizlerin bu nazik ziyaretten dolayı memnuniyet duydum. Biz kurum olarak STK’lar ile birlikte çalışmaya her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey Sanat ve Bilim Merkezi Müdürü Selahattin Pamuk’a Türk-Azerbaycan bayrakları ile dernek logoso bulunan masa bayrağı ile bölgede Ermeni çetelerinin yapmış olduğu katliamları içeren tarih kitapları hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat