Özdilek

Güncel

ASİMDER’den MHP il başkanı İçer’e ziyaret…

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır MHP İl Başkanı Ersoy İçer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

2 Şubat 2018 Saat: 10:19
ASİMDER’den MHP il başkanı İçer’e ziyaret…
ASİMDER’den MHP il başkanı İçer’e ziyaret…

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Asimder Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gonca, Hüseyin Kesemen, Nizamettin Uca ve Emine Edebalı ile Azerbaycanlı Ermeni Terörü ve İşgali üzerine Araştırmacı-Yazar ve Elmi Araştırmalar İçtimai Birliği Başkanı Telman Gasımov Iğdır MHP İl Başkanı Ersoy İçer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Vatan ve millet üzerinde yapılan gizli hain planların bozulması için milli bilincin ve milli duruşun önemine değinen Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey. “Ülkemizin etrafı ateş çemberi haline gelmişken, Milletimizin milli duygular içerisinde devletine ve ordusuna sahip çıkması gerekmektedir. 15 Temmuz öncesi FETÖ ve PKK/KCK terör örgütlerinin devlet kademelerine yerleştiklerini bunun öneminin alınmasına hep vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 15 Temmuz darbe girişiminde siyaset gözetmeksizin ilk geceden meydanlara inmiş ve o milli duruşunu göstermiştir. Biz sivil toplum kuruluşları olarak siyasi partilerden beklentimiz ülkemizin geçtiği bu zor günlerde birlik olmalarıdır” dedi.

Türkiye’deki siyasi partilerin teröre karşı tek yumruk olmalarının Azerbaycan’ı da heyecanlandırdığı ve gelecek için umutlandırdığını belirten Azerbaycanlı Araştırmacı Yazar Telman Gasımov, “Türkiye’nin 15 Temmuz gecesi ve sonrası ile bugün Suriye Afrin bölgesinde terör örgütüne karşı vermiş olduğu mücadeleyi günden güne dakika dakika takip etmekte ve desteklemektedirler. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a terör ile verdiği mücadeleye destek verip yanında olmasından çok memnunuz. Türkiye’nin güçlü oluşu diğer Türk cumhuriyetlerini de heyecanlandırmaktadır” dedi.

Iğdır MHP İl Başkanı Ersoy İçer ise, “Azerbaycan’dan yıllar sonra il başkanlığımızı ziyaret eden ilk sivil toplum teşkilatı olmanız bizleri Turan ve ülkelerimiz arasındaki milli birliktelik konusunda mutlu etmiştir. MHP lideri Devlet Bahçeli önce ülkem sonra partim demiştir hep konuşmalarında ve bu duruşla ülkemizin üzerinde yapılan gizli ihanet planlarını bozmak adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağını ve destekleyeceğini belirtmiştir. Bizlerde il teşkilatı olarak özellikle gençlerimize bir milli bilinç uyandırmak ve ülkeyi sahiplenme konusunda panel konferanslar vermekteyiz. Sizin gibi ve Asimder Genel merkezi ile de bu konularda çalışmaya hazırız. Ülkemizin başına FETÖ/PKK/KCK kadar bela olan faşist Ermeni lobisi de bulunmaktadır. El birliği ile bu ihanet işbirliği yapan grupları def edeceğiz yakında” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey ile Araştırmacı-Yazar Telman Gasımov, Iğdır MHP İl Başkanı Ersoy İçer’e tarihi bazı kitaplar ve Tür-Azerbaycan bayrakları ve dernek flamasının bulunduğu masa bayrağı hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat