Özdilek

Siyaset

Asiltürk; erken seçime hazırız

İlimize ser bir şekilde ziyaret eden Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk seçime her zaman hazırız olduklarını ifade etti.

19 Şubat 2020 Saat: 02:54
Asiltürk; erken seçime hazırız
Asiltürk; erken seçime hazırız

Asiltürk; erken seçime hazırız

İlimize ser bir şekilde ziyaret eden  Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk seçime her zaman hazırız olduklarını ifade etti. 

Sekapark Maide Restaurant’ta Kocaeli basını ile bir araya gelen Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru  Asiltürk erken seçime her zaman hazır olduklarını ifade tti.   SP Türkiye'nin sorunlarının çözüm olduğu tek parti.  Çok çalışacağız, kendimizi halka en doğru şekilde anlatacağız" dedi. 

İlimiz de denetim için teşkilatları gezen Ebru Asiltürk, Kocaeli’den övgü ile bahsetti. Asiltürk, Kocaeli’yi İstanbul ve Bursa ile birlikte A grubu iller arasında değerlendirdiklerini söyledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, 2 milyon nüfuslu Kocaeli’de herkesi komşu ilan ettiklerini, her eve girerek herkesle tanışma sohbet etme ve dertlerini dinleme ziyaretleri yaptıklarını belirtti. Şengül, “Bu ziyaretlerimizde halkımızın bize beklediğini gördük. İlk seçimde, Milli Görüş’ü ‘Saadet’e kavuşturmak için, barış ve kardeşlik duyguları ile yola çıktık” dedi.

 Kocaeli SP'nin omurgası 

Kocaeli teşkilatları için övgülü dolu ifadeler kullanan Ebru Asiltürk ise İstanbul ve Bursa ile birlikte en başarılı teşkilatlar arasında yer aldığını belirterek, “Kocaeli, performans açısından A grubu illerimizden birisi” dedi. Yöneticilerin de hazır bulunduğu kahvaltılı basın toplantısında, medyanın gücünün farkında olduklarını, Kocaelili basın mensupları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Asiltürk, Milli Görüş davasının birçok kademesinde çalıştığını son 5 yıldır da Kadın Kolları Genel Bakanlığı yaptığını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat