Özdilek

Güncel

Artvin'liler Kurtuluş Yıldönümü Hazırlıklarına Başladılar

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Körfez Artvinliler Derneği, Artvinin düşman işgalinden kurtuluşunun 90.yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklara başladı.

 

Körfez Artvinliler dernek yönetimi 7 Mart Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun Kocaeli’nde yapılacak kutlamalarına ev sahipliği yapacak.Körfez Artvinliler dernek yönetimi, şölen hazırlıklarını görüşmek için İbrahim Durmuş başkanlığında toplandı. Toplantıya dernek yöneticileri, Nuri Almaz, Maikail Kalyoncu,Mete Bilgin,İsmail Baran,Gülcemal Gökçe ve Erol Çiftci katıldı.Geleneksel olarak düzenlenen 7 Mart kutlamaları İzmit Atatürk spor salonunda, sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek.Düzenlenecek programın eksiksiz olarak gerçekleşmesi için dernek yönetimi olarak sürekli bir araya geldiklerini belirten başkan İbrahim Durmuş tüm Artvinli hemşerilerimi ve Kocaeli halkını şölenimize bekliyoruz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat