Özdilek

Kültür/Sanat

Art Nicomedıa kültür sanat derneği 4. Yaşına merhaba dedi

3 bin yıllık tarihi bir geçmişi bulunan eski adı Nicomedia olan İzmit’e, “Kültür, Sanat ve Turizm Kenti” kimliğinin kazandırılmasına destek olmak amacıyla 2011 yılının Aralık ayında kurulan Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği, ku

14 Aralık 2014 Saat: 17:05
Art Nicomedıa kültür sanat derneği 4. Yaşına merhaba dedi
Art Nicomedıa kültür sanat derneği 4. Yaşına merhaba dedi

Kurulduğu günden itibaren kent tarihi, kültür ve sanat, kent tanıtımı ve uluslararası projeler alanlarında projeler üreten Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği’nin 3. yaşgünü kutlamasına dernek yönetim kurulu ve dernek üyelerinin yanısıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Şube Müdürü Volkan Şenel ve derneğin onursal üyesi Ramada Plaza İzmit Otel Genel Müdürü Cengiz Caner katıldı.

 

İZMİT’İN TARİHİ ÖNEMİ

Etkinlikte, geride kalan 3 yılı presentasyon eşliğinde değerlendiren Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği Başkanı Akın Ülkü Sevinç, İzmit’in dünya tarihi için önemli bir şehir olduğunu vurguladı. Sevinç, “Yeni kurulan bir dernek olmamızın dezavantajlarına rağmen, geride bıraktığımız 3 yılda birbirinden değerli ve İzmit’imize yararlı olduğunu düşündüğümüz 46 farklı projeye imza attık. Önümüzdeki dönemlerde de iddialı projelerle İzmit’in tanıtımı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği olarak amacımız; İzmit’imizin sahip olduğu tarihsel, kültürel ve sanatsal değerleri, ulusal ve uluslararası projeler düzenleyerek dünyaya tanıtmak. 2015 yılı için planladığımız 18 yeni projeyle kentimizi yurtiçinde ve yurtdışında tanıtmaya ve temsil etmeye devam edeceğiz. İlk 3 yılımızda gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde emeği geçen dernek üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum ” diye konuştu.

 

PASTANIN ARDINDAN KARAOKE

Akşam yemeğiyle başlayan Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği 3. yaşgünü kutlaması, Ramada Plaza İzmit Otel tarafından özel olarak hazırlanan yaşgünü pastasının kesiminin ardından dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen karaoke partisiyle sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat