Özdilek

Kültür/Sanat

Arsal'dan Aygün'e Tam Destek

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

AKPİzmit İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Toplantı öncesi gazetecileri makam odasında ağırlayan ilçe başkanı Nedim Arsal ciddi bir uyarı almış olacak ki basın mensuplarıyla arasına mesafe koyacağını söyledi, yönetim kurulu toplantısının içeriği hakkında pek fazla bilgi vermedi. Arsal, basın mensuplarıyla yaptığı aylık sabah kahvaltılarını da iptal ettiğini açıkladı.

 

ESKİLERE YEMEK
Arsal, toplantı öncesi yaptığı açıklamada “Parti kurulduğu günden bu yana kurucu olarak görev yapmış teşkilat mensuplarını, meclis üyelerini ve belediye başkanlarını 18 Ocak`ta saat 19.00`da Antikkapı`da yemekte bir araya getireceğiz. Böyle bir organizasyonu Karamürsel Belediye Başkanımız yapmış, İbrahim başkanımız da katılmış, çok da memnun olmuştu. Memnuniyetini bize dile getirdi. Biz de aynısını yapmak istedik” dedi.

 

ADAY DEĞİLİM
Nedim Arsal, düzenleyecekleri yemeğin genel seçimler sürecinde partiye dinamizm kazandırma açısından önemli bir yemek olacağını söyledikten sonra 20 Ocak Perşembe günü saat 18.30`da Yunus Emre Kültür Merkezi`nde toplu üye katılım programı yapacaklarını da hatırlattı. Arsal, milletvekilliğine aday adaylığını düşünüp düşünmediğini soran gazetecilere, şu yanıtı verdi: “Adaylık düşüncem yok.”

 

BAŞVURU YOK
Arsal, şöyle devam etti: “Hedefimiz referandumda elde ettiğimiz başarının daha da üzerinde bir başarıyla seçimlerden çıkmak. Bu anlamda görevimize devam ediyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyoruz. Şu ana kadar resmi başvuru yapmış üyemiz de teşkilat mensubumuz da yok. Bizim ‘Şu kişiyi destekliyoruz` deme şansımız da lüksümüz de yok. Bu partiye ve halka bir şeyler kazandıracak arkadaşlarımızı destekleme kararımız zaten nettir.”

 

AYGÜN HAK ETTİ
Arsal, AKP İl Başkanı Zeki Aygün`ün aday adaylığı konusundaki düşüncelerini de şöyle aktardı: “Zeki başkanımız parti kurulduğu günden bu yana görev yapmıştır. İyi bir insandır. Teşkilatları tarafından sevilen bir başkandır. Böyle bir karar almışsa saygı duyarız ve elimizden geldiğince yanında oluruz. Hak etmiştir de. 9 sene bu teşkilatlara emek vermiştir. Geçmişte de bu partide il başkanlığı yapmış büyüklerimiz bakan, milletvekili oldu. Bu yüzden mümkünse teşkilatların içindeki birilerinin milletvekili ya da herhangi bir makama gelmesini tabi ki isteriz.”

 

BEN DE BİLMİYORUM
İl yönetimi görevden el çektirme kararı alsa da parti genel merkezi istifasını istese de hala görevinin başında olan Nedim Arsal, “Görevden alınmadınız, ancak bu yönde bir açıklama da yapılmadı. Neden?” diye sorun gazetecilere şu yanıtı verdi: “Neden açıklanmadığını bilmiyorum. Eğer bir şey olsaydı bugüne kadar belli olurdu."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat