Özdilek

Siyaset

ARSAL VE DEMİR ADAYLİK TURUNDA

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Ak Parti eski ilçe başkan Nedim Arsal ve Gölcük eski İlçe Başkanı Mevlüt Demir millet Vekili olabilmek için görevlerinden istifa etmişlerdi. Adaylık süreçlerindeki ilk temaslarına Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nu ziyartet ederek başladılar.

     Haftalık olağan şekilde gerçekleşen İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Arsal ve Demir gençlerle aday adaylığı sürecini değerlendirdi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevini yürüttükten sonra Milletvekili aday adayı olmak üzere partideki görevinden istifa eden Arsal gençlere yaptığı konuşmada; Milletvekilliğine hizmet için talip olduğunu söyledi. Arsal gençlere “ Partimizin kuruluşundan bu yana birçok alanda birlikte çalıştığım arkadaşlarım ile bu süreçten sonra birlikte olacağım. Aday adaylığı gezilerimi bu kurul ile başlatıyorum” dedi. Milletvekili aday adaylığı için Gölcük İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Mevlüt Demir ise gençlere; “siz gençlerle süreç hakkında istişare etmek ve bilgilendirmek üzere aranızdayım. Kuruculuğunu yaptığım İlçe Başkanlığı görevimden istifa edip ülkemizin büyük şahlanışa katkı vermek için Milletvekili aday adayı oldum. Bende Nedim Arsal kardeşim ve Milletvekili aday adayı kardeşlerim gibi AK Parti’nin bir neferi olarak ülkemize ve ilimize hizmet etmek üzere bu yola çıkmış bulunuyorum” dedi.Olumlu geçen görüşme sonunda her iki adayda Millet vekilliği için ilk adımlarını atmış oldular.

AZAK’TAN TEMENNİ

Nedim Arsal ve Mevlüt Demir’in konuşmalarının ardından söz alan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Ercan Azak ise yaptığı konuşmada “ Kendileri ile partimize başarılı ve güzel geçen hizmetlerimiz oldu. Bundan sonrada aldıkları kararın kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Olumlu geçen görüşme sonunda her iki adayda Millet vekilliği için ilk adımlarını atmış oldular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat