Özdilek

Siyaset

Arpacı'dan gövde gösterisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından İzmit Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen doktor Ayhan Arpacı, gerçekleştirilen tanıtım toplantısında partililerle buluştu.

23 Kasım 2013 Saat: 21:45
Arpacı'dan gövde gösterisi
Arpacı'dan gövde gösterisi

MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve yönetimi tarafından hazırlanan tanıtım toplantısı adeta gövde gösterisine dönüştü. Toplantıya kadınların gösterdiği ilgi bir hayli fazlaydı. İzmit Belediye Başkan adayı Ayhan Arpacı, konuklarını tek tek kapıda karşıladı. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı'nın da katıldığı toplantıda partililer Sancaklı'ya büyük ilgi gösterdi.

Tanıtım toplantısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlandı. Toplantıda Kocaeli Rumeli Türkleri Folklor ekibi minik bir halk oyunu gösterisi de sundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, "MHP, 2014 yerel seçimlerini çok farklı bir gözle görüyor.  Bizim için bu seçimler; sandık mücadelesi değil varlık mücadelesidir. Bizim mücadelemiz; Ahmet Kaya'nın arkasından gözyaşı dökerken Gaffar Okan'ı anmayanlaradır. Bu ülkücü yürekler bir arada olunduğunda İzmit Belediyesi de Büyükşehir Belediyesi de alınır" dedi.

Ardından söz alan il başkanı Aydın Ünlü de "Ben de varım diyen bir aday profiliyle karşınıza çıktık" dedi. İl başkanı Ünlü, İzmit Belediyesini Ayhan Arpacı ile alacaklarını ifade ederek, "Bugün AKP'den kurtuluş günü, Kafası karışık olan herkesin Ayhan Arpacı'yı tanıtığı bir gün. Ayhan Arpacı; her zaman hastasının hizmetinde olan, fakirin fukaranın yanında olan, aynı mantıkla da İzmit Belediyesi'ni yönetecek bir isimdir. İzmit Belediyesi'ni Ayhan Arpacı ile alacağız. Ayhan Arpacı, İzmit'in kurtuluş olacaktır" diye konuştu. 

yapılan coşkulu konuşm aların ardından mikrofonu eline alan İzmit Belediye Başkan adayı Ayhan Arpacı, neden aday olduğunu açıklayarak, "Heyecan oluşturmak, heyecanınızı canlandırmak ve daha iyi bir gelecek için adayım. Bölmek için değil, birleştirmek için adayım. Hak ve halk için adayız. İzmit'in bundan sonra kaybedecek bir dakikası bile kalmadı. İzmit halkı kendisine hizmetkarlık yapana oy atacak, kendisi gibi inanana ve kendisi gibi olana oy atacak. Mücadelemiz başladı" diye konuştu. 

Ayhan Arpacı'nın belediye başkanı olacağına inandığını söyleyenBüyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, "Kendisi benden bile daha popüler birisi.Zaman mefhumu olmadan sürekli olarak vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Ülkücülerin zafer zamanı yaklaşmıştır. Kartepe'den kar topu aşağıya doğru kaymaya başladı. 30 Mart günü Büyükşehir ve ilçelerde zafer bayramı olacaktır. 31 Mart günü saltanat kayığıyla onlarıMarina'dan istediği yere göndereceğiz" ifadelerini kullandı. 

Sancaklı, ülkücülerin seçimler için kalan 125 günü saydıklarını ifade ederek, "Bu şehri soyanlar, din istismarı yapanlar, mahke kapılarından ayrılmayanlar artık uykusuz geceler yaşıyorlar. Çünkü; MHP çığ gibi büyüyor ve son 125 günü sayıyor. Sokaklarda, evlerde olalım.  MHP'ye oy isteyelim. Bu şehir bunlardan bıkmış. Bu şehir, Şivan Perverlerle bir arada olanlardan nefret etmiştir. Geçtiğimiz hafta AKP, Diyarbakır'daki görünmtüsüyle Türk halkıyla yollarını ayırmıştır" şeklinde konuştu. 

İzmit'in ulaşım sorunu çözeceklerini açıklayan Sancaklı, "Onlar Şivan Perverlerle olsunlar, biz vatanperverlerle olacağız. İzmit'in ulaşım sıkıntısını çözmüş bulunuyoruz. Bununla ilgili projeler, maliyetler hepsi tamamlandı.  Eminim çok beğeneceksiniz. Kafası karışık olanlar, projelerimizi gördüklerinde inanın oylarını bize vereceklerdir. Bu şehri adaletli yönetecek, dini istismar etmeyeceğiz, bunu biz halkımıza göstereceğiz" dedi. 

 Seçimlerin hemen ardından belediyenin kapısını ve duvarını yıkacaklarını ifade eden Sancaklı, "30 Mart akşamı saat 19.00'da artık ülkücüler telefonlarını kapatmayacak, tüm ilçelerde bayram havası esecek. 31 Mart'ta da hep beraber saat 10.00'da belediyeye gidiyoruz. Belediyenin kapısını ve duvarını balyozla kırıyoruz. Oradan İzmit Belediyesine geçiyoruz. Sonra orada da kahve içiyoruz. Sonra da diğer aldığımız ilçelere kahve içmeye gidiyoruz" açıklamasında bulundu.

Kocaeli için artık kurtuluş mücadelesi başladığını söyleyen Sancaklı, "Bunların artık ödleri koptu. Bunların ellerinde sadece din istismarları kaldı. İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Tv'de canlı yayına çıkalım. Moderatörlüğünü de İl Müftüsü olsun, canlı yayına çıkalım. İslamı ve Müslümanlığı tartışalım. Müslümanlık bunların yaptığı mı yoksa gerçek yaşayanları mı? Kocaeli için murtuluş mücadelesi başlamıştır" diye konuştu. Konuşmaların ardından MHP'liler birlik pozu verdi. 

Tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, MHP Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin, MHP Dilovası belediye başkan adayı Ayhan Akay, MHP Derince belediye başkan adayı Halit Altıntaş, eski il başkanlarından Ahmet Tağ, Ruhi Çavdar, MHP Kandıra ilçe başkanı Gürkan Özcan, MHP Başiskele ilçe başkanı Halit Bayhan, MHP Körfez ilçe başkanı Zeki Gürsu, MHP Karamürsel ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy, Derince ilçe başkanı Emin Şimşek, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, Ülkü Ocağı Başkanı İbrahim Özcan, eski Ülkü Ocağı Başkanı Selim Çakır, MHP İl  Kadın Kolları Başkanı Behice Güner İspirlioğlu, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuriye Çilingir ile çok sayıda ülkücü katıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat